- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hix2500
csendes tag
Igen, tudom, magam is .NET (ezen belül C#, ha lehet) fejlesztő vagyok .
Erre értettem azt, hogy a legtöbbet csak újra kell fordítani, stb... De meg kell tenni. És nem mindig elég egy másik compilert kiválasztani. Mert ezer és egy másik erőforrást használhat egy szoftver, ami mondjuk nincs lefordítva ARM-re. Szóval egy egyszerű recompile nem mindig megoldás. Amilyen szoftvereket én gyártottam, azokról biztosan tudom, hogy egy recompile nem segít rajtuk, hogy mondjuk Windows Phone-on fussanak. És nem a GUI miatt. Szóval szerintem nem ilyen egyszerű a helyzet, de remélem én tévedek
Meg hát az oprendszer, jól látod. Nem nyomogattam még Windows RT-t, de sok fog múlni rajta, hogy az, vagy az utódja mit tud.
-
Hix2500
csendes tag
Jól értelmezem, hogy ha ARM procik is elérhetőek lesznek, asztali rendszerekhez, főleg, ha ezekhez nagyobb előnnyel jár GPU-t is társítani, mint x86-hoz, akkor talán kibontakozik némi árverseny is?
(Persze tudom, mivel más az architektúra, ezért akkora átjárás nem lesz a szoftverek miatt, de mégis elgondolkodtam ezen.)Mit fog szólni ehhez a szoftveripar? Minden komolyabb előrelépés a szoftveres támogatáson hasalt el (legjobb tudomásom szerint), mert minden szoftvert minimum újra kellett volna fordítani, de több esetben átírni is, alacsony szintű programokat, meg nagyon átírni. Mit gondoltok, mi várható ezen a téren?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest