- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Eddig is volt interface-m a "felhőbe" ott a vmware view kliens a tabletre, szenvedtem vele vagy 15 percet mire beléptem a céges vcenter-be a tablet csodálatos interface-én keresztül.
Persze, értem én, hogy tartalomfogyasztás meg izé, de számomra kényelmesebb egy laptop akár az ágyban is, sőt a több mint 4 éves Lenovo csatalovam rövidebb idő alatt jön vissza sleep-ből, csatlakozik wifire, megnyitom a kívánt oldalt mint a telefon/tablet horror billentyűzetével bepötyögöm a címet.
Nekem jelenleg nem kell, de attól függően másnak biztos jó. -
kraftxld
félisten
Átlagjózsinak tuti jó amúgy, megnéz két fingós videót a YT-ról meg böfög róla három kommentet az FB-re, aztán ő már boldog, de mondom, nekem ennél több kell.
10 éve amúgy nekem se kellett laptop semmi pénzért, de mostmár csak ebben gondolkozok. Igaz szépen felnőttek a desktop gépekhez. Úgyhogy majd meglássuk, mondta a vak is
-
kraftxld
félisten
Nem azt mondtam, hogy tökéletes, hanem hogy hellyel-közzel működik
De amikor a bulvársajtó arról cikkez, hogy a tablet lesz az isten és lassan már ezt vesznek lapát helyett is, akkor hadd legyen egy kis fenntartásom
Pl mindkét géppel küzdöttem mint a malac a jégen, hogy SMB-n keresztül nyissak meg file-t az itthoni NAS-ről, akksiidő katasztrofális, meg még van sok-sok apróság ami miatt számomra használhatatlanok.
Gézukának lehet raj dolog megmutatni rajta a f@száról készült fényképet a szomszéd lyánykának, de nekem nem ez az elsődleges terület amire egy gépet használnék. -
kraftxld
félisten
Jelen.
Volt már nálam ipad, acer iconia meg mittoménmégmik, mindegyikkel kb addig jutottam, hogy oké, látom az emaileket, megy a web, lőttem két disznót angry birds-ben, megnyílt a pdf, de amikor valami értékteremtő dolgot kellett csinálni (vmware view, rdp, céges rendszerek stb) akkor jött a fejvakarás, hogy ez úgy 5x tovább tart mint gépen, plusz ezt mindent meg lehet csinálni a Galaxy SII-n is nem sokkal körülményesebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest