- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #89 üzenetére
En meg orultem volna ha, egyszeruen ertelmes helyre kerultek volna a dolgok es tudtam volna az adott keszsulek fo ujdonsagaira figyelni mintsem azzal szarakodni, hogy mindent atrendezzek mert hulye helyen van. Nekem is volt fel oram ra csak szimplan felesleges idopocsekolasnak tartom.
+Volna
-
Misály
addikt
En mar attol agyergorcsot kapok hogy hazon belul keszulekrol keszulekre mashol vannak a kulonbozo funkciok. Mert ha teszem azt atorokitettek volna a v3 menuelrendezeset az teljesen rendben lenne, de hogy pl egy 5800-ban teljesen mashol van a file manager mint egy teszem azt c6-00-ban vagy egy n97ben az mar nevetseges. Sehol egy egyseges elkepzeles.
Az organise meg ugy fassag symbianban ahogy van. Foleg hogy ujabban mar a drag-and-drop normalis mukodese is nehez feladat s60v5-ben. ( Nem tudod csak ugy behuzni egy mappaba az elemet mert ha atesel a kozepen nem belerakja hanem melle )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest