- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Maradjunk annyiban, hogy ez az első (bejelentett) Samu, ennyi biztos
.
#13: "Jelenleg siralmasak az árak, bezzeg amikor összeraktam a mostani masinát, akkor jobb híján hozzávágták az emberhez a RAM-okat
."
Ne is mondd
. Sajnos nincs DDR3-as lapom, és annak ellenére nagyon erősen gondolkoztam rajta, hogy vegyek legalább 8 gigányi RAM-ot. De hülye voltam, és végül nem vettem. A Hynix gyárában volt amúgy a tüzes műbalhé?
#16: Előbb inkább már valami normálisabb gyártástechnológia kellene, hogy tudjanak csökkenteni a siralmas TDP-ken. A teljesítmény és az ár már nem rossz, de a fogyasztás nem az igazi, és akkor nagyon finoman fogalmaztam. A DDR4 bevezetésével szerintem jobban ráérnek, bár tény, hogy az APU-knak nagyon hasznos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest