Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Annyira azért nem rossz a helyzet. Az én csájnafónomon volt már olyan, hogy a gyári böngészőben 16 lap volt nyitva (annyit enged), mellette Firefoxban vagy 20 (már nem emlékszem rá pontosan), meg még azért ment néhány alkalmazás a háttérben, és ez elment olyan 1200-1500 MB RAM-mal - ami nem rossz, figyelembe véve, hogy az LG G2 talán alapból több, mint 1 gigát bezabál csak azért, mert be van kapcsolva
. Ez persze még mindig nem több 100 lap, de az nem is mobilhoz való, sőt igazából semmihez se - mondom ezt tab addiktként
.
-
bteebi
veterán
...mármint a Firefox for Android? PC fronton a Firefox a leginkább memóriatakarékos böngésző, legalábbis ha egy mentett munkamenetet nyitsz meg. Ilyenkor mindig csak az aktuális fület tölti be/frissíti (emiatt jóval gyorsabban is indul), ezért nagyon sok füllel is jól kezelhető, ami a többi böngészőről tudtommal nem mondható el (bár nem vagyok képben a legújabb IE/Chrome/Opera képességeivel, de a régebbi verziók ilyen szempontból nem túl jók).
-
bteebi
veterán
válasz
pusszycat #30 üzenetére
Szerintem annyi idén már elég lesz, max. majd megnövelik az órajeleket és a kijelzők méretét. Az viszont szerintem gazdasági fail lenne, ha még idén kihoznának egy 16 magos procival szerelt SoC-t. Azért kell, "illik" hagyni 1 év avulási időt a csúcs hardvernek, hogy ne kelljen árat csökkenteni még azelőtt, hogy rendesen optimalizálnák a kihozatalt
. A Snapdragon 600 -> 800 év közbeni váltás azért nem ugyanaz, mintha a processzormagok számát megduplázták volna
.
-
bteebi
veterán
válasz
pusszycat #28 üzenetére
Talán majd jövőre. Előbb valós 8 magos megoldás kellene - azt hiszem a Samsung (is?) csinál ilyet -, meg 4 GB RAM. Ezek idén szerintem reálisak, de a duplája felesleges lenne, mert akkor mi lenne majd menő 2015-ben és 2016-ban
. Nem azt mondom, hogy ezekre szükség van, de a fejlődés szempontjából ennek a lépcsőfoknak is meg kell lennie; nagyobb ugrást egyelőre nem akarnak, meg nem is lenne értelme.
-
bteebi
veterán
Maradjunk annyiban, hogy ez az első (bejelentett) Samu, ennyi biztos
.
#13: "Jelenleg siralmasak az árak, bezzeg amikor összeraktam a mostani masinát, akkor jobb híján hozzávágták az emberhez a RAM-okat
."
Ne is mondd
. Sajnos nincs DDR3-as lapom, és annak ellenére nagyon erősen gondolkoztam rajta, hogy vegyek legalább 8 gigányi RAM-ot. De hülye voltam, és végül nem vettem. A Hynix gyárában volt amúgy a tüzes műbalhé?
#16: Előbb inkább már valami normálisabb gyártástechnológia kellene, hogy tudjanak csökkenteni a siralmas TDP-ken. A teljesítmény és az ár már nem rossz, de a fogyasztás nem az igazi, és akkor nagyon finoman fogalmaztam. A DDR4 bevezetésével szerintem jobban ráérnek, bár tény, hogy az APU-knak nagyon hasznos lenne.
-
bteebi
veterán
Na ez már valami
. Vajon mikorra lesznek LDDR4-re épülő termékek? Idén év végén, vagy majd csak jövőre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Battlefield 6
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- AMD Ryzen 5 7600 AM5 Box új processzor eladó
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest