Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszont akkor az egész cikk úgy hülyeség, ahogy van. Mert akkor nem 'a horkolás' ellen lett készítve (mint általános horkolás-ellenes cucc), és nem hiszem, hogy megérné kereskedelmi forgalomba hozni, mert sok nem fog fogyni (mivelhogy a horkolások egész kevés százaléka ez a speciális zavar). Maximum valami speciális bolthálózatnak érdemes felvállalni, ahol valami TB-szerű támogatást tudnak rá szerezni (így az alap kis mennyiségű gyártás miatti nagyobb költséget fel lehet vállaltatni a heléyi egészségbiztosítókkal - bár mondjuk Japánban így is, úgy is fogyhat, mert ők japánok
).Vagyis bár én a hírbeli adatok alapján állítottam, hogy baj van a termék körül; így utólag közösen kitalálva az alapadatokkal van gond (éreztem, hogy valami nem kerek; csak a kiindulási feltétel nem volt korrekt).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).