Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkas82
tag
Azért az a harmadik se nevethet annyira, nemrég volt hír, hogy az S8 tulajok meg random nem kapják meg az sms-eiket. Személyes történetem meg az S8-al, hogy random eldobálta a hálózatot, és csak újraindítással talált vissza, a szervíz szerint teljesen rendben működött.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Kezd a Note 7 szintjére jutni ez a telefon is.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Soybex
őstag
Valami rename ráférne szegényre. Pixel 2 fail edition vagy ilyesmi
[ Szerkesztve ]
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
addikt
Igen, nekem is ugyanígy előfordul a Nexuson, néha csak harmadikra érzékel. Én megnéztem a videót, de ez nem akkora probléma, nekem ez normális.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
mrThomi
addikt
ez hülyeseg...ilyen nekem is szokott lenni, ha bejonnek reklamok jatek kozben es ki akarom nyomni sokszor csak harmadszorra erzekeli pedig a kijelzö közepen van
-
jUUh
addikt
Durva, hogy ilyen előfordul.
Samsung Galaxy S23+
-
Kasya
nagyúr
válasz SkyLine3000 #32 üzenetére
+1
-
ghiottone
nagyúr
Egyre siralmasabb az ez évi Pixelek hardveres és szoftveres problémáiról hallani. A V30-nál is vannak érdekességek a panelnél, most olvastam hibás iPhone X-ekről is és a végén alig marad választék a csúcskategóriában ilyen "apróságok" mellett.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
total90
veterán
válasz DeathAdder #24 üzenetére
Per pillanat azért megy a verseny, hogy a Pixel vagy az iX-el (vagy az iOS 11-el) van több probléma
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
SkyLine3000
addikt
válasz #92063744 #29 üzenetére
Milyen "sorozatosan" megpusztuló G3akra gondolsz? Nekem két éve van G3. Asszonynak is és nem cserélnénk el semmilyen másik telóra. Akkor mi kivételek vagyunk. Persze nem azt mondom, h ne lehetne velük probléma. G4-nél oké. Ott szinte kötelező jelleggel előjön a bootloop. A jófogás is tele van alaplapcserés G4ekkel. Nem is mertem venni. Még újonnan sem. De be kell látni. Tökéletes telefon nincs. Szinte a legtöbbnek van vmi nyűgje.
A G3aknál leginkább a keretrepedés szériatartozék egy idő (kb 1 év) után.
Plusz van két db F6. 4 évesek. Hiba nélkül üzemelnek kezdetek óta.
De ezt a Pixelt elbszták. Hogy ki ezekért a hibákért a felelős, majd ők eldöntik.[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
Fél év és best buy telefon lesz ha így halad, addigra annyira le fog menni ezek a hibák miatt az ára, hogy lehet érdemes lesz elgondolkodni rajta
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
veterán
-
törölt tag
Nem elb*szottak?
A sorozatosan megpusztuló G3-as, G4-es telefonok? Vagy felsoroljam mindet, amit leköröz minőségben egy noname kínai hulladék is?
Nekem évekig volt az LG a kedvenc mobilgyártóm, úgy a G4 megjelenéséig. Amíg működött, talán a piac legjobb telefonja volt. Aztán elkezdtek sorozatosan kihullani (a környezetemben is!) a G3-as, majd a G4-es telefonok is, és mind gazdasági totálkáros lett alig több mint egy évesen. MIND!!!
Nem tudok olyan G3/4-tulajról a környezetemben, aki el tudta volna adni azt a dudvát, mert szépen lassan elsötétült a kijelző, egy ponton túl már örökre. Plusz egy patika Spirit 4G is megszámlálhatatlanul sokszor volt gariztatáson alaplaphiba miatt. Végül ki lett dobva a garancia lejártával, amikor megint alaplapos lett.
Hozzám is került egy G3, az is karcmentes volt, amíg ki nem múlt először. Utána a gazdája sem kímélte, mert egy zsák pénzt ráköltött, és megunta.
Sorra fürdik be az LG már évek óta, és tudjátok, mi a durva? Hogy nem tanulnak belőle.
Soha nem adok pénzt egyik telefonjukért sem.
Legalább a tévéik jók -
sztanozs
veterán
Ha már a hatásvadász címeknél tartunk, lehett volna inkább ez:
Zombivá változnak a Pixel 2 telefonok
Ismét egy új probléma merült fel a Google nagyobb készülékével kapcsolatban: félholttá válik a kijelző, nem érzékelnek a panel szélei.JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Ricardo
titán
Új hét, új hiba.
-
janeszgol
félisten
Jó lenne. Kevesebb e-szemét, talán minőségibb termékek. Csak éppen túl gyors a fejlődés ahhoz. A hálózati fejlesztés még sak-csak kivárja a 2 évet (értsd: mostani 0.8-1 gigabites mobilnet lehet 1-2 év múlva lesz aktuális, mégis cat 12 és felette is van már az SoC-ban, na meg ott a wifi ad), de a grafikus chip biztosan nem. Oké írhatjuk, hogy kinek lenne rá igénye. De ehhez át kell alakítani az igényeket, a cégeket (kevesebb tervező, összeszerelő, kisebb logisztika stb).
Nehéz ügy, nem lehet itt eldönteni. Szerintem persze. -
DeathAdder
veterán
Lényeg hogy a bemutatón rommá alázták az ájfont, nem hogy a saját házuk tájékát tennék rendbe...persze a jackel jól felszopatták magukat.
-
Kasya
nagyúr
A Google milyen minosegi kriteriumokat tamasztott, hogy ilyen keszuleket engedtek a piacra? Nyilvan konnyu az LG-t szidni, de azert a sajat keszulekei ennyire nem ennyire elbaxottak.
-
NavySeal
senior tag
Gondolkodtam, hogy az XL-t vegyem e, de végül is a kisebbik Pixel 2 mellett döntöttem.
Az eddigi hírek alapján úgy néz ki jól...katasztrófa, ami az XL-el történikTöbb valamit, kevesebb semmit!!
-
doooo
veterán
Hogy lehetséges ennyi hibát beletuszkolni azokba a szerencsétlen képernyőkbe? Nyilván nem direkt, de ez már túlzás. Mintha az egyik takarítónőt bízták volna meg a kijelzők legyártásával, az meg nem akart sok időt fektetni a dologba, és csak megnyomott pár gombot, aztán elment felmosni...
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Juhaszatti #2 üzenetére
Ha tényleg szoftveres a hiba, akkor nem az LG-n múlik. Ez van amikor faltól falig kijelző van és szoftveresen kell eldönteni, hogy passzív érintésről, véletlen érintésről vagy direkt érintésről van szó.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
vicze
félisten
válasz forintuser #5 üzenetére
De van csak kevesebb, a mikrofon hiba az egyik, amit elvileg javították, de van sok SW gond mind a kettővel.
-
Kékes525
félisten
Ezért sem érdemes azonnal a legdrágább telefonokat megvenni. Néhány hónapot érdemesebb várni, addigra kiderülnek a súlyosabb hardverhibák.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
atike
nagyúr
Pedig lehet akár az iPhone X-nél is...
-
hemaka
nagyúr
Mar meg sem lepodok, lassan minden napra jut valami hiba...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
DaveJr
őstag
válasz Juhaszatti #2 üzenetére
Csak az a probléma, hogy nem hardveres probléma hanem szoftveres. Kár is volt egyáltalán megemlíteni az LG-t mint panel beszállítót. Mert jelen esetben nem a panellel van gond, hanem a szoftver algoritmusával.
A korábbi problémáknál is lehetett szoftveresen javítani. A beégés pedig nem volt titok az OLED technológia egyik problémája.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
moleculez
veterán
Vissza kéne hívni az XL-eket, az egy tisztes húzás lenne, de ez a foltozgatjuk itt-ott, nagyon nem okés.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Anulu79
addikt
Itt az egyik jeles példa, hogy mi a francért kell évente kiadni készülékeket. Sokkal jobbak lennének a telefonok is, hogy ha pl. 2-3 évente jönne csak az új modell. Sokkal jobbak lennének így a készülékek mert nem lenne kapkodás az elkészítés során és legalább a régebbi készülékek is jobban kapnák a frissítéseket.
-
.LnB
titán
Akkor megvan, hogy hol kapott állást a minőségellenőr, akit kirúgtak a Samsung-tól.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vinczetibor
aktív tag
válasz forintuser #5 üzenetére
A kicsit a HTC készítette.
-
atike
nagyúr
Lehet nem kellett volna kapkodni a kiadással.... Még tesztelhették volna egy pár hétig és lehet házon belül kiadás előtt minden orvosolható lett volna...
-
Wesder
félisten
Az LG megbukott, mint gyártó, de azèrt a G is sáros rendesen...
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
forintuser
őstag
válasz SkyLine3000 #3 üzenetére
De csak a nagyot.A kicsivel semmi gond nincs.
Holnapkészítést vállalok.
-
Kékes525
félisten
Méregdrága telefonnál ekkora hiba.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Juhaszatti
addikt
Szerencsétlen LG, már rendesen sajnálom őket..
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
egyre jobb ez a telefon