- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Tisztában vagyok mindennel amit írtál, és azzal is amit én írtam.
Igen más időszak van, nincs az mint régen sokkal drágább minden. De akkor is belépő kártyaként meg elég szégyen hogy a 6500XT a régi RX 570 szintjét se tudja néhol.Én biztos nem fogom elsimerni hogy hibáztam. leírtam a saját véleményem, és rengeteg más ember van hasonló nézző ponton.
Több külföldi videós is hasonló véleményre, jutott hogy .
Worst GPU: Radeon RX 6500 XT Review, Corner Cutting EditionBár az is lehetséges az AMD szándékosan dobott ki ennyire megnyírbált kártyákat. Mert belegondolva ez a kutyának se kell, bányára lehet megint nem jó. Nyilván ez lehet hamarabb jut el az átlag emberhez MSRP áron.
Igen, majd meglátuk mikor lesz készleten dögivel milyen áron fog menni valójában. Az is lehet egy statégiai lépés, mert a régi elavult kártyákat le lehetne erre cserélni.
Az biztos ameddig ez a készlethiány és felárazás eltart senki se várjon olcsó kártyákat MSRP áron. + Mindjárt rajtolt az Nvidia RTX 4000-es széria, szóval utána meg abból lesz elég durván készlet hiány.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kevés a VRAM, így remélhetőleg nem a bányákban végzi a legkisebb RDNA2, de maradt-e benne elég erő a játékokhoz?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ingatlanos topic!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Nvidia Geforce RTX 3090 Founders Edition
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest