- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Apple Watch
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Nincs írásos megállapodás, amit kérek megkapok, legyen szó tuningról vagy moddingról. Ennek viszont természetesen értelem szerű velejárója, hogy ahol Asus érdekeltségű rendezvény van, ott jelen vagyok a kívánt géppel/gépekkel. Miért lenne ez pazarlás? Nekik reklám, nekem hobby, amiben tegyük hozzá nem kevés munkám van.
zotyko71: az árverés egy érdekes dolog, rengeteg technikai és könyvelési problémát generál. Arról nem is beszélve, hogy ezen hardverek túlnyomó része ES, így garancia nélküliek. (Persze ettől függetlenül lehet hogy lenne benne potenciál, de ehhez minden támogatást nyújtó cégnek a hozzájárulása szükséges, mivel egy gépben van amikor 3-4 szponzor termékei is megjelennek.) Ezért inkább szaporodnak a műhelyben, illetve folyamatos upgrade-t biztosít a mindennapos gépekben, ezáltal a régebbi módok új köntösbe költöznek.Nem egy gépem esett már 3-4 átépítésen, mert mindig volt valami ami miatt változtattam. A gépek pedig járják az országot önálló standon, színesítve az adott rendezvényt. A visszajelzések pozitívak, már más rendezvény szervezők is keresnek megjelenésekkel kapcsolatban. Ezáltal nekem a gépek folyamatos munkát és elfoglaltságot biztosítanak. Ezért írtam pár hozzászólással előbb, hogy nekem az elmúlt év ezen gépek építéseivel zajlik.
A szponzoroktól ami tényleges elvárás, hogy minél több helyen publikálva legyen az elkészült munka, aztán a többi a felhasználó dolga. Eddig úgy tűnik a fő szponzoromnak nem okoztam eddig csalódást. Ezt talán az támassza alá legjobban, hogy addig kapok támogatást, amíg kedvem van csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest