- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
xeon forever #51 üzenetére
Ilyenekért egyetlen gyártó sem adna pénzt, max lenyúlják az ötletet. Egyedül a CoolerMaster talán az a cég, aki a fejlesztésekbe bevon moddereket.
-
jones965
Modder
válasz
xeon forever #49 üzenetére
Milyen plexis megoldásra gondolsz? Készítettem már jó néhányat.
-
jones965
Modder
válasz
xeon forever #47 üzenetére
Már csak a garancia hiánya miatt is necces, illetve az intel ilyen procit csak tesztelőknek és gyártóknak ad ki. Aztán innentől kezdve lutri, hogy egy-egy példány végül hol köt ki.
-
jones965
Modder
Hellyel közzel jól látod a helyzetet. Még annyit, hogy 1-2 év távlatában azok a hardverek már közel sem a csúcsot jelentik, így ebből kifolyólag nincs reklám értéke és mint előtted írták is, addig (valószínűleg) készülnek újabb modok, amik nagyobb hangsúlyt kapnak. De mint írtam a jótékonyságban lehet potenciál.
-
jones965
Modder
Nincs írásos megállapodás, amit kérek megkapok, legyen szó tuningról vagy moddingról. Ennek viszont természetesen értelem szerű velejárója, hogy ahol Asus érdekeltségű rendezvény van, ott jelen vagyok a kívánt géppel/gépekkel. Miért lenne ez pazarlás? Nekik reklám, nekem hobby, amiben tegyük hozzá nem kevés munkám van.
zotyko71: az árverés egy érdekes dolog, rengeteg technikai és könyvelési problémát generál. Arról nem is beszélve, hogy ezen hardverek túlnyomó része ES, így garancia nélküliek. (Persze ettől függetlenül lehet hogy lenne benne potenciál, de ehhez minden támogatást nyújtó cégnek a hozzájárulása szükséges, mivel egy gépben van amikor 3-4 szponzor termékei is megjelennek.) Ezért inkább szaporodnak a műhelyben, illetve folyamatos upgrade-t biztosít a mindennapos gépekben, ezáltal a régebbi módok új köntösbe költöznek.Nem egy gépem esett már 3-4 átépítésen, mert mindig volt valami ami miatt változtattam. A gépek pedig járják az országot önálló standon, színesítve az adott rendezvényt. A visszajelzések pozitívak, már más rendezvény szervezők is keresnek megjelenésekkel kapcsolatban. Ezáltal nekem a gépek folyamatos munkát és elfoglaltságot biztosítanak. Ezért írtam pár hozzászólással előbb, hogy nekem az elmúlt év ezen gépek építéseivel zajlik.
A szponzoroktól ami tényleges elvárás, hogy minél több helyen publikálva legyen az elkészült munka, aztán a többi a felhasználó dolga. Eddig úgy tűnik a fő szponzoromnak nem okoztam eddig csalódást. Ezt talán az támassza alá legjobban, hogy addig kapok támogatást, amíg kedvem van csinálni. -
jones965
Modder
Köszönöm mindenkinek.
QwErTy42: az elkövetkező bő fél-egy évben járja az országot kiállításokra, illetve most azon megy a vita, ki használja a köztes időszakban.
A többi elkészült kiállítási gépek pedig amik nincsenek napi használatban, a dobozaikban pihennek, többek közt ez is. -
jones965
Modder
tailor74: köszi!
A Hello-Kitty projekt folyamatban, egy kis késésben szponzori csúszás miatt, de szeretném max 2 hét távlatában véglegesíteni. Aztán majd meglátom.
zed1983: ebben jelenleg Deepcool kábel van, nem ajánlott kategória. Ha a gép rendszeres használatba kerül, majd kap 3M kábelt.
lajthabalazs: van egy maroknyi csapat (köztük számos radikalmod-os) akik kitartanak a hobby mellett és jelenleg évente a PlayIT-en 2 alkalommal is kiállítást tartunk. Ősszel éppen 2 napos versennyel összekötött buli lesz.
-
jones965
Modder
válasz
cintula187 #14 üzenetére
ITT látható a kivitelezés módja.A csatlakozó műanyagházból kiszedem a kábeleket, harisnyázom átdugom a kialakított lyukakon, majd vissza a 24 pin-es csatlakozóba.
for all:
-
jones965
Modder
válasz
cintula187 #12 üzenetére
Igen, ráadásul duplán.
-
jones965
Modder
Köszönöm srácok! Az utóbbi hónapokban a moddingra van helyezve a hangsúly a mindennapjaimban, most is készülőben van egy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged