- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Stanley-B. #154 üzenetére
A telefonboltos úriember megmondta, ő és a kollégái tudják a VALÓSÁGOT, mindenki más hülye, ahogyan a "frissdiplomás könyvmoly mérnök" is az a dicső nagytapasztalatú szakmunkásokkal szemben.
Hát nem érted???PS. az Apple kérdésben se pro se kontra nem vagyok érdekelt
-
Balzak83
senior tag
válasz
Stanley-B. #98 üzenetére
Az nagy tévedés, hogy úgy megy el valaki telefont venni, hogy fogalma sincs mit akar. Lehet, hogy aki Tesco-ban vásárol mobilt, annak ez a preferencia, de az átlag nem ilyen.
Az átlag megnézi, mit használt korábban, azzal elégedett volt-e, mit használ a haver, barátnő, mit látott a tv-ben (mert a reklám ugye erre jó). Aztán bemegy, és megveszi ugyanazt, vagy ha elcsábul, akkor még jobbat drágábbat.
-
janeszgol
félisten
válasz
Stanley-B. #98 üzenetére
Te ájfón-fan vagy azt tudom. Kérdeznék valamit. Ez az átlagvásárló miért nem úgy tér be, hogy "iPhone? Ja ez az, aminek minden egyes készülékének volt szériahibája, többször három komponenssel, ahol az i6 gyakorlatilag úgy kuka megépített minőségileg, ahogy van"? Így miért nem térnek be?
-
válasz
Stanley-B. #114 üzenetére
átlagvásárló, fórumra általában, stb - ennek csak akkor van értelme, ha valamilyen számot is kötsz hozzá -ld a számok, amiket linkeltem. SzVSz "átlagos PH-fórumozó" sincs...
#117: kérhetem, hogy ezt az "átlagvásárlózást" hagyjuk abba? Elég nevetséges, hogy azt hiszed, h százmilliónyi vásárló ugyanúgy viselkedik. Monitorod: ja, a #4-es komment találó, és elég sokmindent megmagyaráz
Amúgy sehova nem sietek, majd jövő év elején max megnézem, milyenek lettek az eladások. Szifon kiadás negyedévében természetes egy Apple "tüske" az újdonság miatt, meglássuk, hogy nagyobb lesz-e a korábbiaknál.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Stanley-B. #114 üzenetére
jolvan, elméletben nagyon szuper vagy. Csak ez akkor sem biztos hogy megmutatja a valóságot sőt... Az elemzők is néha beletrafalnak de nagyjából ennyi.
-
válasz
Stanley-B. #111 üzenetére
Ezt veszi az átlagvásárló: Németo 80% droid, Franciao 75% droid, USA: 65% droid és kétlem, h ezek nagyrésze S7 kategória lenne.
#112: A fenti link alapján a monitorral is gondok vannak+ahogy látom, az elemzőket se én néztem hülyének...
-
tomboy0013
veterán
válasz
Stanley-B. #111 üzenetére
Az elemzőknek meg neked is kb annyi közötök van a valóságban történő dolgokhoz mint amikor friss diplomás könyvmoly mérnök nulla gyakorlati tapasztalattal akarja megmondani a tutit a 10 éve gyártósoron dolgozó vezető szakmunkásnak... Monitor előtt okoskodni meg gyakorlatban több munkahelyen és hosszú tavon tapasztalatot szerezni 2 nagyon különböző dolog. Van egy elképzelésed a dolgokról csak sajnos mint mondtam az hibás. 4-5 évvel ezelőtt még talán nem lőttél volna ennyire mellé, de ma már ez nagyon nem igaz. A világ változik és az emberek bizony egyre tájékozottabbak az internetnek köszönhetően.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Stanley-B. #98 üzenetére
Telefonos boltban dolgozom, de mesúgom hogy aki téved itt az te vagy
Nagyon kis százalék olyan amilyennek lefestetted az átlagot.
-
válasz
Stanley-B. #98 üzenetére
Szted egy 900EUR-s, spéci eszközt az átlagvásárló vesz
?
az átlag vásárlóban sokkal inkább az az igény van meg, hogy neki "a csúcs készülék kell" - ennél elég kevés dolog áll távolabb a valóságtól, még a lajtától nyugatabbra se a csúcs (500+EUR) kategória a legnépesebb. Márpedig az alma ennél olcsóbban nemigen kínál semmit - a történet pedig itt záródik.
-
Pjotr
senior tag
válasz
Stanley-B. #98 üzenetére
Cégvezetőknél pláne, adjanak valamit a lista tetejéről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest