- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
Az a lebegő fejes megoldás volt a messengerbe az első dolog, amit tiltottam a droidos telomon
Konkrétan néha fizikai fájdalmat okozott, amikor nem voltam fent skype for business-en és azon a csatornán ért el néhány kollégám, és ilyenkor nem a céges uniform fotóját láttam, hanem a pózerkedő profilképét és még lebegett is nekem
persze tiltani nem tudod, mert akkor levágják, hogy mi van, és felnőtt férfi módjára, olyan kibeszélő picsogó hadjáratot indítanak ellened, amivel Magdi nénit is leiskolázzák oda-vissza...
a másik idegesítő baromság benne szerintem, amikor sávokba bontva jeleníti meg az aktív, kedvenc, szülinapos ismerősöket... nice. Tiltás ennek is. Amit észrevettem, hogy forgalomba többet generál a messenger, mint az iMessege.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest