Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
Az a lebegő fejes megoldás volt a messengerbe az első dolog, amit tiltottam a droidos telomon
Konkrétan néha fizikai fájdalmat okozott, amikor nem voltam fent skype for business-en és azon a csatornán ért el néhány kollégám, és ilyenkor nem a céges uniform fotóját láttam, hanem a pózerkedő profilképét és még lebegett is nekem
persze tiltani nem tudod, mert akkor levágják, hogy mi van, és felnőtt férfi módjára, olyan kibeszélő picsogó hadjáratot indítanak ellened, amivel Magdi nénit is leiskolázzák oda-vissza...
a másik idegesítő baromság benne szerintem, amikor sávokba bontva jeleníti meg az aktív, kedvenc, szülinapos ismerősöket... nice. Tiltás ennek is. Amit észrevettem, hogy forgalomba többet generál a messenger, mint az iMessege.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Konkrétan néha fizikai fájdalmat okozott, amikor nem voltam fent skype for business-en és azon a csatornán ért el néhány kollégám, és ilyenkor nem a céges uniform fotóját láttam, hanem a pózerkedő profilképét és még lebegett is nekem
persze tiltani nem tudod, mert akkor levágják, hogy mi van, és felnőtt férfi módjára, olyan kibeszélő picsogó hadjáratot indítanak ellened, amivel Magdi nénit is leiskolázzák oda-vissza...
a másik idegesítő baromság benne szerintem, amikor sávokba bontva jeleníti meg az aktív, kedvenc, szülinapos ismerősöket... nice. Tiltás ennek is. Amit észrevettem, hogy forgalomba többet generál a messenger, mint az iMessege.