- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
Az a lebegő fejes megoldás volt a messengerbe az első dolog, amit tiltottam a droidos telomon
Konkrétan néha fizikai fájdalmat okozott, amikor nem voltam fent skype for business-en és azon a csatornán ért el néhány kollégám, és ilyenkor nem a céges uniform fotóját láttam, hanem a pózerkedő profilképét és még lebegett is nekem
persze tiltani nem tudod, mert akkor levágják, hogy mi van, és felnőtt férfi módjára, olyan kibeszélő picsogó hadjáratot indítanak ellened, amivel Magdi nénit is leiskolázzák oda-vissza...
a másik idegesítő baromság benne szerintem, amikor sávokba bontva jeleníti meg az aktív, kedvenc, szülinapos ismerősöket... nice. Tiltás ennek is. Amit észrevettem, hogy forgalomba többet generál a messenger, mint az iMessege.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Note7 értékesítésének és gyártásának komplett leállítása után az elemzők már azt számolgatják, hogy a Samsung mekkora bevételtől esik el, és mások mennyit profitálhatnak.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest