- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittgen
senior tag
A 8.2 vajon mikor jelenik meg a magyar piacon??
-
Szokásos Nokia felár... ami szvsz nem annyira bődületes, nagyon jól össze vannak rakva az új készülékeik, és a rendszeresen frissített pure droid is jó dolog.
Sajnálom, hogy nincs jelen több készülékkel a szolgáltatói kínálatban, Mate 20 helyett simán vettem volna egy jobb Nokiát.
-
stingy2
senior tag
Én annak reményében vettem a 7+-t ( elsők között 135 eft-ért), hogy Nokia, finn tervezőcsapat, Foxconn gyártja, Android One, annyira rossz nem lehet.
Aztán rájöttem, h a most 4 éves Redmi Note 3 stabilabb, tartósabb telefon 50 ezerért, mint ez.
Nekem is random fagy a képernyő, ha nem is naponta 10x, de akkor is idegesítő. Ami miatt viszont csere lesz és soha többet Nokia, hogy egyszerűen hívásoknál random nem hallom a hívó felet, pedig maxon van a hangerő. Még a hangszórót is kitisztíttattam, hátha az a baj,de nem.Ezen kívül is van még pár hibája, ami szvsz egy ilyen árú telónál 15 hónaposan nem elfogadható, pl alkalmazások véletlenszerűen lefagynak, laza az usb, ezért autóban vagy tölt vagy nem, a 3800-as akku nem bír ki 1 napot, ha nem használom, akkor is merül 25-30%-ot /nap. -
salapp
addikt
Fiamnak úgy három hete van egy 9 PW. Imádja, álom a kijelző, a fotók beszabehu. Az egész készülék nagyon korrekt kivitelű. Igaz, igen jó áron vette.
-
BB0401
aktív tag
válasz
Lincoln6echo #13 üzenetére
Természetesen van ilyen. Csak éppen az előző telefonom is hibás volt :/
-
BB0401
aktív tag
válasz
Lincoln6echo #11 üzenetére
Én pedig azok a kevés ember között vagyok, akik nagyon megszívták.
A telefon (7 plus) kijelzője (a gombok nem !) naponta kb 10-szer, váratlanul lefagy. Bármikor, bármilyen alkalmazásban.
A Messenger értesítéseket általában nem kapom meg. Köztük sok fontos üzenet is volt.
A Facebook értesítésekkel ugyanaz a helyzet. (Ez a két hiba lehet az adott alkalmazások hibája is, természetesen.)Az ujjlenyomatolvasó néha nem érzékel, lefagy.
Különben is borzalmasan lassú.A telefon nagyon tud melegedni, használok ezért hűtőt.
A töltés. A mai reggel feltettem töltőre. Nem töltött. Kihúzhatam, csatlakoztattam. Negyedszerre kezdett el tölteni.
Amikor csatlakoztatva volt, de nem töltött, be lehetett kapcsolni az energiatakarékos módot. Valamikor a töltést sem jelezte kis villám jellel. -
BB0401
aktív tag
Menjen a fenébe már a HMD. Nemhogy csinálnának normális, nem bugos rendszert, csak szórják a telefonokat.
-
GeryFlash
veterán
32 megapixeles szelfiegység
Reméljük legalább egy Snapi 710et kapni fog valami nagy akksival 150 körül jó ajánlat lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
ma Vagy legalábbis az első olyan, amelyen noccs vagy kameraluk helyett felülről kiemelkedő, motorikus szelfiegység lesz.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest