Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittgen
senior tag
A 8.2 vajon mikor jelenik meg a magyar piacon??
-
Szokásos Nokia felár... ami szvsz nem annyira bődületes, nagyon jól össze vannak rakva az új készülékeik, és a rendszeresen frissített pure droid is jó dolog.
Sajnálom, hogy nincs jelen több készülékkel a szolgáltatói kínálatban, Mate 20 helyett simán vettem volna egy jobb Nokiát.
-
stingy2
senior tag
Én annak reményében vettem a 7+-t ( elsők között 135 eft-ért), hogy Nokia, finn tervezőcsapat, Foxconn gyártja, Android One, annyira rossz nem lehet.
Aztán rájöttem, h a most 4 éves Redmi Note 3 stabilabb, tartósabb telefon 50 ezerért, mint ez.
Nekem is random fagy a képernyő, ha nem is naponta 10x, de akkor is idegesítő. Ami miatt viszont csere lesz és soha többet Nokia, hogy egyszerűen hívásoknál random nem hallom a hívó felet, pedig maxon van a hangerő. Még a hangszórót is kitisztíttattam, hátha az a baj,de nem.Ezen kívül is van még pár hibája, ami szvsz egy ilyen árú telónál 15 hónaposan nem elfogadható, pl alkalmazások véletlenszerűen lefagynak, laza az usb, ezért autóban vagy tölt vagy nem, a 3800-as akku nem bír ki 1 napot, ha nem használom, akkor is merül 25-30%-ot /nap. -
salapp
addikt
Fiamnak úgy három hete van egy 9 PW. Imádja, álom a kijelző, a fotók beszabehu. Az egész készülék nagyon korrekt kivitelű. Igaz, igen jó áron vette.
-
BB0401
aktív tag
válasz
Lincoln6echo #13 üzenetére
Természetesen van ilyen. Csak éppen az előző telefonom is hibás volt :/
-
BB0401
aktív tag
válasz
Lincoln6echo #11 üzenetére
Én pedig azok a kevés ember között vagyok, akik nagyon megszívták.
A telefon (7 plus) kijelzője (a gombok nem !) naponta kb 10-szer, váratlanul lefagy. Bármikor, bármilyen alkalmazásban.
A Messenger értesítéseket általában nem kapom meg. Köztük sok fontos üzenet is volt.
A Facebook értesítésekkel ugyanaz a helyzet. (Ez a két hiba lehet az adott alkalmazások hibája is, természetesen.)Az ujjlenyomatolvasó néha nem érzékel, lefagy.
Különben is borzalmasan lassú.A telefon nagyon tud melegedni, használok ezért hűtőt.
A töltés. A mai reggel feltettem töltőre. Nem töltött. Kihúzhatam, csatlakoztattam. Negyedszerre kezdett el tölteni.
Amikor csatlakoztatva volt, de nem töltött, be lehetett kapcsolni az energiatakarékos módot. Valamikor a töltést sem jelezte kis villám jellel. -
BB0401
aktív tag
Menjen a fenébe már a HMD. Nemhogy csinálnának normális, nem bugos rendszert, csak szórják a telefonokat.
-
GeryFlash
veterán
32 megapixeles szelfiegység
Reméljük legalább egy Snapi 710et kapni fog valami nagy akksival 150 körül jó ajánlat lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Vagy legalábbis az első olyan, amelyen noccs vagy kameraluk helyett felülről kiemelkedő, motorikus szelfiegység lesz.
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest