Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittgen
senior tag
A 8.2 vajon mikor jelenik meg a magyar piacon??
-
Szokásos Nokia felár... ami szvsz nem annyira bődületes, nagyon jól össze vannak rakva az új készülékeik, és a rendszeresen frissített pure droid is jó dolog.
Sajnálom, hogy nincs jelen több készülékkel a szolgáltatói kínálatban, Mate 20 helyett simán vettem volna egy jobb Nokiát.
-
stingy2
senior tag
Én annak reményében vettem a 7+-t ( elsők között 135 eft-ért), hogy Nokia, finn tervezőcsapat, Foxconn gyártja, Android One, annyira rossz nem lehet.
Aztán rájöttem, h a most 4 éves Redmi Note 3 stabilabb, tartósabb telefon 50 ezerért, mint ez.
Nekem is random fagy a képernyő, ha nem is naponta 10x, de akkor is idegesítő. Ami miatt viszont csere lesz és soha többet Nokia, hogy egyszerűen hívásoknál random nem hallom a hívó felet, pedig maxon van a hangerő. Még a hangszórót is kitisztíttattam, hátha az a baj,de nem.Ezen kívül is van még pár hibája, ami szvsz egy ilyen árú telónál 15 hónaposan nem elfogadható, pl alkalmazások véletlenszerűen lefagynak, laza az usb, ezért autóban vagy tölt vagy nem, a 3800-as akku nem bír ki 1 napot, ha nem használom, akkor is merül 25-30%-ot /nap. -
salapp
addikt
Fiamnak úgy három hete van egy 9 PW. Imádja, álom a kijelző, a fotók beszabehu. Az egész készülék nagyon korrekt kivitelű. Igaz, igen jó áron vette.
-
BB0401
aktív tag
válasz
Lincoln6echo #13 üzenetére
Természetesen van ilyen. Csak éppen az előző telefonom is hibás volt :/
-
BB0401
aktív tag
válasz
Lincoln6echo #11 üzenetére
Én pedig azok a kevés ember között vagyok, akik nagyon megszívták.
A telefon (7 plus) kijelzője (a gombok nem !) naponta kb 10-szer, váratlanul lefagy. Bármikor, bármilyen alkalmazásban.
A Messenger értesítéseket általában nem kapom meg. Köztük sok fontos üzenet is volt.
A Facebook értesítésekkel ugyanaz a helyzet. (Ez a két hiba lehet az adott alkalmazások hibája is, természetesen.)Az ujjlenyomatolvasó néha nem érzékel, lefagy.
Különben is borzalmasan lassú.A telefon nagyon tud melegedni, használok ezért hűtőt.
A töltés. A mai reggel feltettem töltőre. Nem töltött. Kihúzhatam, csatlakoztattam. Negyedszerre kezdett el tölteni.
Amikor csatlakoztatva volt, de nem töltött, be lehetett kapcsolni az energiatakarékos módot. Valamikor a töltést sem jelezte kis villám jellel. -
BB0401
aktív tag
Menjen a fenébe már a HMD. Nemhogy csinálnának normális, nem bugos rendszert, csak szórják a telefonokat.
-
GeryFlash
veterán
32 megapixeles szelfiegység
Reméljük legalább egy Snapi 710et kapni fog valami nagy akksival 150 körül jó ajánlat lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robogó, kismotor
- Androidos fejegységek
- Programozás topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest