Új hozzászólás Aktív témák
-
vittgen
senior tag
A 8.2 vajon mikor jelenik meg a magyar piacon??
-
BB0401
aktív tag
-
BB0401
aktív tag
-
félisten
Szokásos Nokia felár... ami szvsz nem annyira bődületes, nagyon jól össze vannak rakva az új készülékeik, és a rendszeresen frissített pure droid is jó dolog.
Sajnálom, hogy nincs jelen több készülékkel a szolgáltatói kínálatban, Mate 20 helyett simán vettem volna egy jobb Nokiát.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
BB0401
aktív tag
A nagyja hiba nekem is megvan. Mondjuk az is sejtet valamit, hogy a HMD Global többmillió dollárt bukott !
Veszek egy Black Shark 2-t/2 Pro-t kontrollerrel, aztán kész.Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
stingy2
senior tag
Én annak reményében vettem a 7+-t ( elsők között 135 eft-ért), hogy Nokia, finn tervezőcsapat, Foxconn gyártja, Android One, annyira rossz nem lehet.
Aztán rájöttem, h a most 4 éves Redmi Note 3 stabilabb, tartósabb telefon 50 ezerért, mint ez.
Nekem is random fagy a képernyő, ha nem is naponta 10x, de akkor is idegesítő. Ami miatt viszont csere lesz és soha többet Nokia, hogy egyszerűen hívásoknál random nem hallom a hívó felet, pedig maxon van a hangerő. Még a hangszórót is kitisztíttattam, hátha az a baj,de nem.Ezen kívül is van még pár hibája, ami szvsz egy ilyen árú telónál 15 hónaposan nem elfogadható, pl alkalmazások véletlenszerűen lefagynak, laza az usb, ezért autóban vagy tölt vagy nem, a 3800-as akku nem bír ki 1 napot, ha nem használom, akkor is merül 25-30%-ot /nap.INTJ
-
salapp
addikt
Fiamnak úgy három hete van egy 9 PW. Imádja, álom a kijelző, a fotók beszabehu. Az egész készülék nagyon korrekt kivitelű. Igaz, igen jó áron vette.
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
BB0401
aktív tag
válasz Lincoln6echo #13 üzenetére
Természetesen van ilyen. Csak éppen az előző telefonom is hibás volt :/
Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
BB0401
aktív tag
válasz Lincoln6echo #11 üzenetére
Én pedig azok a kevés ember között vagyok, akik nagyon megszívták.
A telefon (7 plus) kijelzője (a gombok nem !) naponta kb 10-szer, váratlanul lefagy. Bármikor, bármilyen alkalmazásban.
A Messenger értesítéseket általában nem kapom meg. Köztük sok fontos üzenet is volt.
A Facebook értesítésekkel ugyanaz a helyzet. (Ez a két hiba lehet az adott alkalmazások hibája is, természetesen.)Az ujjlenyomatolvasó néha nem érzékel, lefagy.
Különben is borzalmasan lassú.A telefon nagyon tud melegedni, használok ezért hűtőt.
A töltés. A mai reggel feltettem töltőre. Nem töltött. Kihúzhatam, csatlakoztattam. Negyedszerre kezdett el tölteni.
Amikor csatlakoztatva volt, de nem töltött, be lehetett kapcsolni az energiatakarékos módot. Valamikor a töltést sem jelezte kis villám jellel.Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
BB0401
aktív tag
Menjen a fenébe már a HMD. Nemhogy csinálnának normális, nem bugos rendszert, csak szórják a telefonokat.
Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
GeryFlash
veterán
32 megapixeles szelfiegység Reméljük legalább egy Snapi 710et kapni fog valami nagy akksival 150 körül jó ajánlat lehetne
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest