- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
#16820480 #332 üzenetére
Természetesen másik program is tudja, de itt arról volt szó, hogy "a TC semmire sem jó, éljen az explorer".
Én legtöbbet mappák szinkronizálására használom. Nem fogok ezért külön programot telepíteni, amikor ezt a TC egy gombnyomásra, minden varázslat nélkül tökéletesen megoldja. -
válasz
#16820480 #332 üzenetére
Ezek még mennek máshol is, de azért a TC igazi erőssége szerintem ezek mellett a plugin architektúra, minden nap használom a NokiaFS plugint, a pwnTunes telepítése óta az MTP plugin is jól jön, de van ActiveSynchez is (WM), ha valakinek az a zsánere.
OSX-en meg Forklift, egyszerűen sokkal gyorsabb, mint Finderek között dobálni. Szerencsére kifogtam anno egy akciót, 10 dollárért megkaptam
-
moonman
titán
válasz
#16820480 #224 üzenetére
"az mondjuk nem lep meg, hogy szerinted egy MS terméke a legjobb választás az adott feladatra"
én ezzel úgy vagyok, hogy a feladatát ellátja, illeszkedik a felületbe, a többi Live programmal és a Windows-zal is szorosan együttműködik, és házon belül készült, tehát nyilván megbízható. XP-n ACDSee-t használtam mindig is, Vistában volt gallery, 7-en pedig egyértelmű a WLPG, ha már úgyis telepítem a Live csomagot.
"MS-nek szerintem, hogy megnyit egy pécés marketplace jellegű szoftvertárolót, ahova lehet ingyenes és fizetős cuccokat is feltölteni"
Microsoft Store (ex Windows Marketplace)3rd party-kat meg találsz a nagy letöltőoldalakon, cnet, softpedia, majorgeeks, brothersoft...
"a wupdate-hez hasonlóan frissülhetnének a szerverről."
á, kezdünk megint repository irányba menni, tudod, hogy Windowsnál ez nem megoldható rendesen. -
bmwk1200s
őstag
válasz
#16820480 #224 üzenetére
És akkor olyan lenne, mit a különböző linux disztribúciók csomagkezelője...
, azt leszámítva, hogy ott minden ingyenes.
moonman: ha visszaolvasol én is utaltam rá, hogy az xp-s, azóta meg már a win7-es alap képnézegető is többet tud ennél.
Nekem csak azért egy óra, mert van egy pendrive-om, arra mindent kigyűjtök ami nekem kell telepítés előtt és nyomom fel megállás nélkül...Már régen átköltöztem volna xpről teljesen win7re, ha azt a k..va mobilracket felismerné a win7...de
-
moonman
titán
válasz
#16820480 #216 üzenetére
egyrészt mert az most az irány, hogy az ilyeneket kiveszik, nehogy az EU vagy a többiek pereskedjenek, meg így könnyebb frissíteni őket, mintha az OS részei lennének. van benne alap képnéző, de az tényleg csak megjelenítő.
szerintem Windows 7-hez - ha elegendők a képen látható szerkesztési lehetőségek - a legjobb választás, ha ingyenes kell. és van hozzá pár extra upload plugin is.
baloldalt szépen nyitogatja a fizikai mappákat, csak összecsuktam, mert személyes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Óvodások homokozója
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged