Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
válasz
ToniSoprano #81 üzenetére
Nézd meg a képet, amit linkelt a kolléga
-
Blyan
félisten
válasz
FireFox1996 #82 üzenetére
Ez azért vicces, mert a Skype most sokkal jobb, mint bármikor volt 5 évvel ezelőtt....
Más kérdés,hogy az emberek jórészt a Whatsappot és a Vibert használják, de ez nem a MS sara. -
FireFox1996
őstag
Eddig jó volt, szép volt, de mot már el fogják k*rni, mint a skype-t...
Megoldás: a mostani verziót, apkt kell lementeni a gépre .hogy később is telepíthető legyen -
Wapmester
senior tag
Ki mit használ épp ahhoz van szokva, viszont én mindet próbáltam, első helyen a sony billentyűzet annak az alternatívája a swiftkey és nálam eddig tart a lista
biztosan használható a többi is, de nekem nem feleltek meg, te is egy próbát kell tegyél, hogy megtudd melyik felel meg neked.
-
S e t h
nagyúr
Nem is tudom hogyan fogok választani ha ennyi legjobb van.
[link] -
Wapmester
senior tag
A Z már egy régi telefon, lehet a billentyűzet nem is a legfrissebb rajta, de soha ne próbáld más billentyűzetét használni mert egyáltalán nem a te írásodat tanulta meg,ne csodálkozz,ha nem jó ajánlatokat dob fel, tedd fel magadnak az xperia billentyűzetet és egy hónap múlva írj véleményt róla, hasonlítsd össze a swiftkey-el akkor derülnek ki a dolgok, a swiftkey jóval több ramot is eszik egyébként.
-
Flind
senior tag
válasz
Juhaszatti #46 üzenetére
+1, TouchPal a legjobb.
Én nem azt használtam még a kezdetekben, több mint egy évig SwiftKeyeztem, és kb minden létező alternatívát kipróbáltam, de ahogy a TP-ra rátaláltam kikoptak.Nem létezik semmilyen platformon jobb nála, és vallom hogy egész más élmény vele gépelni mint bármi mással, miután kicsit rászokott az ember.
Ha valaki más telefonján kell például leírnom valamit, kész szenvedés már, és érezhetően lassabb mint TouchPallal.Utána pedig én is a már sokak által említett Xperia Billentyűzetet említeném, mint egész jó alternatíva.
(#74) no more: Ha a tesód gépelési szokásaihoz van szokva, ne csodálkozz ha nem találja ki hogy te mire gondolsz.
Az a megnyitási sebesség pedig egyedi eset lesz, nektek kell tudni, hogy mi okozhatja.
-
-
Syl
nagyúr
-
Wapmester
senior tag
ugyanígy az összes többi is veszélyeket rejthet, akár a swiftkey is, ha ezt vesszük figyelembe, akkor tulajdonképpen egyik billentyűzettel sem lenne szabad írni, még a gyárival sem, mert ott is biztosan gyűjtenek anonim felhasználói adatokat, a fontos bankkártyás dolgoknál pedig vannak különböző biztonsági funkciók pl sms-ben küldi a belépési kódot, vagy kétlépcsős belépési lehetőségek,szerintem inkább az emberek a saját maguk ellenségei ebből szempontból, mert bizonyított tény, hogy még mindig nagyon egyszerű jelszavakat használnak pl 12345, password és hasonlók
-
laci1892
őstag
Mit nekem SwiftKey. A BlackBerry billentyűzete a legjobb
-
Én, ha gyakran ajánlott fel ilyen nem használatos szavakat (esetleg a hanyagabb mozdulat miatt), akkor töröltem a szótárából
(pl "csak" helyett "cakk")
De pl. a hangulatjeleket meg tudtam vele taníttatni, hogy azt a változatát adja egyből, amelyik kell. Pl. J-D, J-É/Á vagy J-P húzáskor
Az angol szavakat is üdvözlöm, nekem könnyedén és elég jól váltogat a két nyelv között (direkt be van állítva az angol szótár is).Persze még így is gyakran nem találja el mit akarok, de nagyságrendileg kevesebbet hibázik a kezdetektől, mint a SwiftKey (próbálgattam mindkettőt egymás mellett).
-
válasz
iihorvath #58 üzenetére
a Swype - szerintem - két legkomolyabb hibája, hogy egyrészt ha kell, ha nem, lesznek angol nyelvű szavak a szótárában, másrészt képtelen priorizálni, pl az az és az azt szavak írásakor nálam rendszeresen at&t-t sikerült írnia, ami persze létező kifejezés, de nagyságrendekkel kevesebbszer használjuk, mint egy névelőt
-
iihorvath
tag
válasz
ToniSoprano #48 üzenetére
Szintén 640-en használom a 10-et és nekem is bejön a swype, azonban bosszantó, hogy hibásan ajánlja fel az igekötős szavakat. Hiszen ha az igekötő az ige előtt áll, akkor azt egybe írjuk! Ez számomra elég bosszantó bug benne. De máskülönben tényleg gördülékenyen működő, hasznos dolog.
És ha már szövegbevitelről van szó, nem tudok nem "sápítozni" amiatt, hogy még mindig nincs magyar nyelvű diktálási lehetőség Windows-on. Tudom, hogy sokan savazzák az androidos megoldást, de amikor a jó öreg Huawei Y300-amnak diktáltam, nekem nem volt gondom vele. Sokszor annyira be volt lassulva szegény, hogy gépelni nem is tudtam rajta, de a diktálás akkor is működött- ismét mondom - nekem hibátlanul.
-
törölt tag
Ha már tepsi kijelzős telóm van, az ékezetes karakterek is látszódjanak alapból!
Anysoft Keyboard. -
-
joci86
senior tag
válasz
Wapmester #52 üzenetére
Ha nem is jobb, de legalább annyira jó, mint a Swiftkey.
Akinek nem kellenek mindenféle csillámpónik meg egyéb haszontalanságok a billentyűzetre, viszont szeretné a Swiftkey a tudását jóval kevésbé erőforrásigényes formában, annak kiváló alternatíva(#53) Lenry
Az emoji mindenképpen rajta van az enteren, de te döntheted el, hogyan viselkedjen. Menüben állítható, hogy elsődlegesen enter vagy vigyori legyen. -
-
-
Syl
nagyúr
válasz
ToniSoprano #48 üzenetére
Nem kell bemutatni a W10M-et, ismerem
-
Kiváncsi leszek, ebből mi fog kisülni.
-
Wapmester
senior tag
A Sony Xperia billentyűzet a legjobb, kb az összes billentyűzetet kipróbáltam az áruházból egy sem volt olyan jó,aztán ráakadtam a portolt Sony billentyűzetre így nexus tableten is azt használom
Az pedig, hogy a Microsoft bevásárolt az nem izgat, a swiftkey sose volt a kedvencem
-
Juhaszatti
addikt
Mióta androidos telefonjaim vannak, mindig TouchPalt használtam. Nekem tökéletesen bevált.
Így ez nem érint.
-
fatal`
titán
Jajj ne, majd ezt is jól szétbarmolják, mint a Skypeot
-
Blyan
félisten
Hihetetlen milyen sápítozás megy a topikban...
-
remélem kiveszik (vagy legalább kapcsolhatóvá teszik) azt a nyamvadt emoji gombot az Enter helyén
-
törölt tag
Imádom, amióta van ezt használom, rég megvettem. Remélem marad.
-
S e t h
nagyúr
Nokiát is megvették.
-
Fejvadi
nagyúr
Nagyon jó kis app. a SwiftKey.
-
no more
veterán
Istenem, miért pont ők? Remélik nem rontják le WP szintre, ennél jobb billentyűzet nincs a Földön semelyik platformon, könyörgöm ne rontsák el!
-
cskamacska
addikt
"We(SwiftKey) supply Samsung with the core technology that powers the word predictions in their leopard via an SDK "
Egyébként kialakításra is szinte egyezik a Samu billentyűje, szóval nem kell nagy fantázia odalátni a SwiftKey logóját.
-
Benőke
őstag
Elérhetőséget nem befolyásolja csak a minőségromlás borítékolható.
-
-
Nekem a BB szoftveres és a Sony bill jönnek be a legjobban.
Reméljük, az MS tényleg egy jó szótárral járul hozzá a dologhoz.
-
prolad
addikt
Hátha cserélik rá a gyárit, kedvenc billentyűzetem
-
batai15
félisten
Na nem is lenne rossz ha wp alatt is lenne swiftkey.
-
BandiHUN
veterán
Én a samu mögött is ezt sejtem...legalábbis a 4.3 régebbi verzióiban furamód elég butácska volt a samu bill,ezért is kerestem alternatívát.De most furamód mikor ráuntam a Swift memóriazabálására és a 10másodperces megjelenésére,a KitKat-os samu bill ÉRDEKESMÓD 3 hét alatt hozza kábé azt a tanulási szintet,és fel is úgy ajánlja a szavakat,ahogy a Swiftnél megszoktam 2 év alatt....khmm...
-
Syl
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #10 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
Király, akkor ez is a megszokott Microsoft felvásárlás utáni minőséget kapja (Skype...)
-
Fall-N
veterán
A Sony is a SwiftKey billentyűzetét használja, csak annyira átírták, hogy nem ismerni rá. A Samsung nem tudom, hogy saját fejlesztés-e.
A SwiftKeyt én is megvettem anno úgy, mint a Swype-ot is. Utóbbi jobb is, mert legalább ismeri a ragozást is ellentétben a SwiftKey-jel.
-
évek óta SwiftKey-t használok, nekem ez jön be a legjobban. jól configolható, sok funkciója van és folyamatosan fejődik, remélem megmarad ez az irány és nem lesz visszalépés :S
(#5) Lorenzo9
tény, ez a téma meg pár funkció nem igazán sikerült egyből jól, de sok mindent javítottak 1-2 frissítés után -
BandiHUN
veterán
Jó kérdés,hogy az MS ezzel megkaparintotta-e a sok-sok androidos user szóadatbázisát is,amit ugye felhőben is tud tárolni a SwiftKey,hogy más eszközön is ugyanazt a betanítást tudja...ha igen,elég szép kis adatbázis az emberek szóhasználatáról,mert a Swift elég népszerű...
Egyébként pont ez a theme store és a többi felesleges cicoma lett a veszte pl.nálam,mind memóriában,mind tárhelyben sokszorosára duzzadt az app,miközben mezei usernek nem hozott semmi javulást,1 gigás telefonon már kínlódás volt használni.Pedig megvettem a fizetőset annó 2 éve.Maradt a Samsung gyári billentyűzete,legalább olyan jó most már az is szófelismerésben,és semmi hülye csicsa,potya funkció. -
Syl
nagyúr
Remélem WP-re is megcsinálják a SwiftKey-t, mert ez a gyári bill. egy .....
(#3) falijja
Nagyon nem bánnám.
-
Воланд
titán
ios-re meg nem jelent meg a wp billentyuzete, csak meghivasos, zart teszt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged