Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
iihorvath
tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Szintén 640-en használom a 10-et és nekem is bejön a swype, azonban bosszantó, hogy hibásan ajánlja fel az igekötős szavakat. Hiszen ha az igekötő az ige előtt áll, akkor azt egybe írjuk! Ez számomra elég bosszantó bug benne. De máskülönben tényleg gördülékenyen működő, hasznos dolog.
És ha már szövegbevitelről van szó, nem tudok nem "sápítozni" amiatt, hogy még mindig nincs magyar nyelvű diktálási lehetőség Windows-on. Tudom, hogy sokan savazzák az androidos megoldást, de amikor a jó öreg Huawei Y300-amnak diktáltam, nekem nem volt gondom vele. Sokszor annyira be volt lassulva szegény, hogy gépelni nem is tudtam rajta, de a diktálás akkor is működött
- ismét mondom - nekem hibátlanul. -
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Nem kell bemutatni a W10M-et, ismerem

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 26
- Brave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Star Trek
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
- ismét mondom - nekem hibátlanul.