A Microsofté a SwiftKey

Sokat fejlődtek a gyártói érintőkijelzős billentyűzetek, és ma már a Google virtuális klaviatúrája is jól használható, ám ennek ellenére akadnak az érintéses bevitelt még magasabb szinten űző alternatívák, ilyen például az ujjhúzós bevitelével elterjedt Swype, vagy a roppant széles körben paraméterezhető és témázható SwiftKey. A Microsoft World Flow billentyűzete is remek, ráadásul a Windows (Phone) készülékek után nemrég kijött iOS-re is, és az androidos megjelenés is várható. Ennek ellenére (vagy pont a multi-platform nyitás érdekében), a redmondiak bejelentették, hogy felvásárolják a SwiftKeyt, sajtóértesülések szerint 250 millió dollárért (71 milliárd forint).

A SwiftKey egyik erénye a témázás, hölgy felhasználóknak szóló színösszeállítás is elérhető A SwiftKey egyik erénye a témázás, hölgy felhasználóknak szóló színösszeállítás is elérhető
A SwiftKey egyik erénye a témázás, hölgy felhasználóknak szóló színösszeállítás is elérhető [+]

Akik mindjárt androidos készülékükhöz kapnának, hogy vajon elérhető-e még rajta a szoftver, nem kell aggódniuk: az ingyenes változat és a megvásárolható témák továbbra is a Play Áruházban maradnak. Az persze megtörténhet, hogy a Microsoft valamikor egyesíti a World Flow-t és a SwiftKeyt, és a közös utód az előbbi elnevezéssel lesz elérhető. Ha a két megoldás legjavát dolgozzák össze, aligha lesz panasz a végeredményre.

Azóta történt

Hirdetés