Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én a samu mögött is ezt sejtem...legalábbis a 4.3 régebbi verzióiban furamód elég butácska volt a samu bill,ezért is kerestem alternatívát.De most furamód mikor ráuntam a Swift memóriazabálására és a 10másodperces megjelenésére,a KitKat-os samu bill ÉRDEKESMÓD 3 hét alatt hozza kábé azt a tanulási szintet,és fel is úgy ajánlja a szavakat,ahogy a Swiftnél megszoktam 2 év alatt....khmm...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BandiHUN
veterán
Jó kérdés,hogy az MS ezzel megkaparintotta-e a sok-sok androidos user szóadatbázisát is,amit ugye felhőben is tud tárolni a SwiftKey,hogy más eszközön is ugyanazt a betanítást tudja...ha igen,elég szép kis adatbázis az emberek szóhasználatáról,mert a Swift elég népszerű...
Egyébként pont ez a theme store és a többi felesleges cicoma lett a veszte pl.nálam,mind memóriában,mind tárhelyben sokszorosára duzzadt az app,miközben mezei usernek nem hozott semmi javulást,1 gigás telefonon már kínlódás volt használni.Pedig megvettem a fizetőset annó 2 éve.Maradt a Samsung gyári billentyűzete,legalább olyan jó most már az is szófelismerésben,és semmi hülye csicsa,potya funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)