Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Microsoft Rewards
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én a samu mögött is ezt sejtem...legalábbis a 4.3 régebbi verzióiban furamód elég butácska volt a samu bill,ezért is kerestem alternatívát.De most furamód mikor ráuntam a Swift memóriazabálására és a 10másodperces megjelenésére,a KitKat-os samu bill ÉRDEKESMÓD 3 hét alatt hozza kábé azt a tanulási szintet,és fel is úgy ajánlja a szavakat,ahogy a Swiftnél megszoktam 2 év alatt....khmm...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BandiHUN
veterán
Jó kérdés,hogy az MS ezzel megkaparintotta-e a sok-sok androidos user szóadatbázisát is,amit ugye felhőben is tud tárolni a SwiftKey,hogy más eszközön is ugyanazt a betanítást tudja...ha igen,elég szép kis adatbázis az emberek szóhasználatáról,mert a Swift elég népszerű...
Egyébként pont ez a theme store és a többi felesleges cicoma lett a veszte pl.nálam,mind memóriában,mind tárhelyben sokszorosára duzzadt az app,miközben mezei usernek nem hozott semmi javulást,1 gigás telefonon már kínlódás volt használni.Pedig megvettem a fizetőset annó 2 éve.Maradt a Samsung gyári billentyűzete,legalább olyan jó most már az is szófelismerésben,és semmi hülye csicsa,potya funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Microsoft Rewards
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple 100% akku
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)