Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapmester
senior tag
Ki mit használ épp ahhoz van szokva, viszont én mindet próbáltam, első helyen a sony billentyűzet annak az alternatívája a swiftkey és nálam eddig tart a lista
biztosan használható a többi is, de nekem nem feleltek meg, te is egy próbát kell tegyél, hogy megtudd melyik felel meg neked. -
Wapmester
senior tag
A Z már egy régi telefon, lehet a billentyűzet nem is a legfrissebb rajta, de soha ne próbáld más billentyűzetét használni mert egyáltalán nem a te írásodat tanulta meg,ne csodálkozz,ha nem jó ajánlatokat dob fel, tedd fel magadnak az xperia billentyűzetet és egy hónap múlva írj véleményt róla, hasonlítsd össze a swiftkey-el akkor derülnek ki a dolgok, a swiftkey jóval több ramot is eszik egyébként.
-
Wapmester
senior tag
ugyanígy az összes többi is veszélyeket rejthet, akár a swiftkey is, ha ezt vesszük figyelembe, akkor tulajdonképpen egyik billentyűzettel sem lenne szabad írni, még a gyárival sem, mert ott is biztosan gyűjtenek anonim felhasználói adatokat, a fontos bankkártyás dolgoknál pedig vannak különböző biztonsági funkciók pl sms-ben küldi a belépési kódot, vagy kétlépcsős belépési lehetőségek,szerintem inkább az emberek a saját maguk ellenségei ebből szempontból, mert bizonyított tény, hogy még mindig nagyon egyszerű jelszavakat használnak pl 12345, password és hasonlók

-
-
Wapmester
senior tag
A Sony Xperia billentyűzet a legjobb, kb az összes billentyűzetet kipróbáltam az áruházból egy sem volt olyan jó,aztán ráakadtam a portolt Sony billentyűzetre így nexus tableten is azt használom
Az pedig, hogy a Microsoft bevásárolt az nem izgat, a swiftkey sose volt a kedvencem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
biztosan használható a többi is, de nekem nem feleltek meg, te is egy próbát kell tegyél, hogy megtudd melyik felel meg neked.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)