Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapmester
senior tag
Ki mit használ épp ahhoz van szokva, viszont én mindet próbáltam, első helyen a sony billentyűzet annak az alternatívája a swiftkey és nálam eddig tart a lista
biztosan használható a többi is, de nekem nem feleltek meg, te is egy próbát kell tegyél, hogy megtudd melyik felel meg neked. -
Wapmester
senior tag
A Z már egy régi telefon, lehet a billentyűzet nem is a legfrissebb rajta, de soha ne próbáld más billentyűzetét használni mert egyáltalán nem a te írásodat tanulta meg,ne csodálkozz,ha nem jó ajánlatokat dob fel, tedd fel magadnak az xperia billentyűzetet és egy hónap múlva írj véleményt róla, hasonlítsd össze a swiftkey-el akkor derülnek ki a dolgok, a swiftkey jóval több ramot is eszik egyébként.
-
Wapmester
senior tag
ugyanígy az összes többi is veszélyeket rejthet, akár a swiftkey is, ha ezt vesszük figyelembe, akkor tulajdonképpen egyik billentyűzettel sem lenne szabad írni, még a gyárival sem, mert ott is biztosan gyűjtenek anonim felhasználói adatokat, a fontos bankkártyás dolgoknál pedig vannak különböző biztonsági funkciók pl sms-ben küldi a belépési kódot, vagy kétlépcsős belépési lehetőségek,szerintem inkább az emberek a saját maguk ellenségei ebből szempontból, mert bizonyított tény, hogy még mindig nagyon egyszerű jelszavakat használnak pl 12345, password és hasonlók

-
-
Wapmester
senior tag
A Sony Xperia billentyűzet a legjobb, kb az összes billentyűzetet kipróbáltam az áruházból egy sem volt olyan jó,aztán ráakadtam a portolt Sony billentyűzetre így nexus tableten is azt használom
Az pedig, hogy a Microsoft bevásárolt az nem izgat, a swiftkey sose volt a kedvencem 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Battlefield 6
- Autós topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Billentyűzet gondom van
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- LG UltraWide 35WN75CP IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 100Hz / 5 ms / FreeSync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
biztosan használható a többi is, de nekem nem feleltek meg, te is egy próbát kell tegyél, hogy megtudd melyik felel meg neked.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)