Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapmester
senior tag
Ki mit használ épp ahhoz van szokva, viszont én mindet próbáltam, első helyen a sony billentyűzet annak az alternatívája a swiftkey és nálam eddig tart a lista
biztosan használható a többi is, de nekem nem feleltek meg, te is egy próbát kell tegyél, hogy megtudd melyik felel meg neked. -
Wapmester
senior tag
A Z már egy régi telefon, lehet a billentyűzet nem is a legfrissebb rajta, de soha ne próbáld más billentyűzetét használni mert egyáltalán nem a te írásodat tanulta meg,ne csodálkozz,ha nem jó ajánlatokat dob fel, tedd fel magadnak az xperia billentyűzetet és egy hónap múlva írj véleményt róla, hasonlítsd össze a swiftkey-el akkor derülnek ki a dolgok, a swiftkey jóval több ramot is eszik egyébként.
-
Wapmester
senior tag
ugyanígy az összes többi is veszélyeket rejthet, akár a swiftkey is, ha ezt vesszük figyelembe, akkor tulajdonképpen egyik billentyűzettel sem lenne szabad írni, még a gyárival sem, mert ott is biztosan gyűjtenek anonim felhasználói adatokat, a fontos bankkártyás dolgoknál pedig vannak különböző biztonsági funkciók pl sms-ben küldi a belépési kódot, vagy kétlépcsős belépési lehetőségek,szerintem inkább az emberek a saját maguk ellenségei ebből szempontból, mert bizonyított tény, hogy még mindig nagyon egyszerű jelszavakat használnak pl 12345, password és hasonlók

-
-
Wapmester
senior tag
A Sony Xperia billentyűzet a legjobb, kb az összes billentyűzetet kipróbáltam az áruházból egy sem volt olyan jó,aztán ráakadtam a portolt Sony billentyűzetre így nexus tableten is azt használom
Az pedig, hogy a Microsoft bevásárolt az nem izgat, a swiftkey sose volt a kedvencem 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FUJITSU LIFEBOOK U748 i5-8350u/8GB/256 GB SSD/14 " FHD IPS laptop
- Macbook Air 13" M2 2022 - 8 CPU, 10 GPU, 24GB / 512GB, 100% akku - garancia (109)
- Macbook Air 13" M2 - 2025 gyártás, 16GB RAM - ÚJ, aktiválatlan, Apple garancia (117)
- Intel I7 8700K / 16gb ddr4 / Rtx 2060
- HP ProBook 450 G5 I5-8250U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
biztosan használható a többi is, de nekem nem feleltek meg, te is egy próbát kell tegyél, hogy megtudd melyik felel meg neked.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)