Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapmester
senior tag
Ki mit használ épp ahhoz van szokva, viszont én mindet próbáltam, első helyen a sony billentyűzet annak az alternatívája a swiftkey és nálam eddig tart a lista
biztosan használható a többi is, de nekem nem feleltek meg, te is egy próbát kell tegyél, hogy megtudd melyik felel meg neked. -
Wapmester
senior tag
A Z már egy régi telefon, lehet a billentyűzet nem is a legfrissebb rajta, de soha ne próbáld más billentyűzetét használni mert egyáltalán nem a te írásodat tanulta meg,ne csodálkozz,ha nem jó ajánlatokat dob fel, tedd fel magadnak az xperia billentyűzetet és egy hónap múlva írj véleményt róla, hasonlítsd össze a swiftkey-el akkor derülnek ki a dolgok, a swiftkey jóval több ramot is eszik egyébként.
-
Wapmester
senior tag
ugyanígy az összes többi is veszélyeket rejthet, akár a swiftkey is, ha ezt vesszük figyelembe, akkor tulajdonképpen egyik billentyűzettel sem lenne szabad írni, még a gyárival sem, mert ott is biztosan gyűjtenek anonim felhasználói adatokat, a fontos bankkártyás dolgoknál pedig vannak különböző biztonsági funkciók pl sms-ben küldi a belépési kódot, vagy kétlépcsős belépési lehetőségek,szerintem inkább az emberek a saját maguk ellenségei ebből szempontból, mert bizonyított tény, hogy még mindig nagyon egyszerű jelszavakat használnak pl 12345, password és hasonlók

-
-
Wapmester
senior tag
A Sony Xperia billentyűzet a legjobb, kb az összes billentyűzetet kipróbáltam az áruházból egy sem volt olyan jó,aztán ráakadtam a portolt Sony billentyűzetre így nexus tableten is azt használom
Az pedig, hogy a Microsoft bevásárolt az nem izgat, a swiftkey sose volt a kedvencem 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 12700F - 12mag/20szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
biztosan használható a többi is, de nekem nem feleltek meg, te is egy próbát kell tegyél, hogy megtudd melyik felel meg neked.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)