- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #224 üzenetére
"Bár akár azt is lokalizálhatták volna, hogy ne zavarják össze az egyszeri felhasználót angol szavakkal, lehetne a futtatás magyar Windowson a win + F kombináció a win + r helyett és így tovább."
Szerncsére a magyarok e téren oksak voltak, megtartották az angolt ahol tudták. A németek lokalizáltak. Sehol semmi következetesség, átfedések a billekben, pl. start menüben egy gombot három-négyszer nyomkodhattam, mire eljutottam a megfelelö elemig. de Office 2003-ban is akadt ilyen, a 2007-es office meg megkapta az angol billeket, én meg eme officet mire megtanultam a német kiosztást. :S
Ja, a 2003-ban az angol függvénynevek nem müködnek Excellben. Így meg amit akarok a felét nem tudom megcsinálni, megtalálni. A magyarban látott darabteli függvényt meg nem lelem.
Misály, nem tudom céges policyról hallottál-e már, meg annak értelméröl, miért olyanok a beállítások, amilyenek.
-
attila9988
őstag
vagy tetszik, vagy régebbi Linuxos vagy és akkor ördög és pokol.
Ott viszont van lehetőséged választani. Nem is kevés a lehetőséged, gyakorlatilag minden igényre született valamilyen megoldás, és a legtöbbre nem is egy. A kényszer hatása nem érezhető. A unity mondjuk pl egy kalap sz@r, és ezért sokan elkezdtek kde, vagy épp xfce vonalon tapogatózni. (mert hogy a gnome 3 is egy kalap sz@r).
Mellesleg a kde csapat érdekes módon fel bírja fogni, hogy a desktop nem telefon, nem tablet, illetve hogy a tablet nem desktop. Ennyi. Ilyen egyszerű, és a microsoft új rendszerével sem lenne semmi gond. Akkor desktop -on nem vennék el idióta indokokkal az aero -t, és nem akarnának tabletet faragni belőle. EZEK KÜLÖNBÖZŐ ESZKÖZÖK, eltérő módon kényelmes a kezelésük.
-
buherton
őstag
Crtl + alt + T
. Am a Dash olyan mint a win7-ben a kereső. Amikor legelőször próbáltam ki a Unity-t, akkor is azonnal megtaláltam a terminált, ellenben win8-on gugli kellett a cmd-hez... Még így sem olyan egyszerű megnyitni a cmd-t, mint a terminalt. ActivePerl-özök és SlikSvn-ezek így lételem a cmd.
Mostanában kezdek rájönni, hogy az egér egy buta eszköz. Billentyűzeten sokkal gyorsabban lehet haladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest