- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
#06658560 #226 üzenetére
Soha nem hallottam róla, mi az? Safety policy? Travel policy? Vagy mire gondolsz?
Tomtyi, hol volt eddig az a másfél milliárd nemzeti önérzetű user, aki nem tudja megjegyezni egy program nevét? Érdekes, hogy az ilyen nagy horderejű érvek nem kerültek elő az eddigi ui átalakításoknál...
Azé be ne szarj az erőlködéstől.
-
FTeR
addikt
válasz
#06658560 #201 üzenetére
Nem tudom milyen gépeken nyomulsz, de nem kell egyszerre nyomni, alt-ot folyamatosan nyomva tartod és egymás után lenyomogatod a betűket. Ha altot közben nyomva tartod, akkor akár éveket is várhatsz két betű között.
btw, idegen gépen win8-ba belépsz saját (ms id-s) fiókodba és a rendszer beáll a te beállításaidra.
btw2, az hogy neked van ez a nyomorod még nem cáfolja amit írtam, miszerint a többségnek pont az ellenkezőjével van baja...
-
FTeR
addikt
válasz
#06658560 #197 üzenetére
viszonlag kevesen használnak egyszerre több nyleven gépet, az sokkal jellemzőbb hogy az angol gyorsbillentyűk teljesen értelmetlennek tűnnek más nyelven.
nekem a nagyar hibeüzenetek a halálom. viszont w8 tők jó, hogy nyelvi csomagok telepítésével a felület nyelvét is lehet gyors billentyűvel váltani (mint bill kiosztás), a másik hasznon hogy pl kereső angol nevekre is megtalálja a magyar találotak.
ofiszt többnyire egérrel nyomogatom, intenzív hotkey-esdit VS-ben tolom és semmi problémám a több betűs kombókkal, sokkal kényelmesebb, mint egyszerre 3-4 billt nyomni...
-
válasz
#06658560 #197 üzenetére
En azt gondolom, hogy a Metro, mint UI paradigma nagyon eros lesz idovel. Jelenleg vannak irto buta megoldasok, ld. pl. az RTM Skydrive app butabb, mint a webes verzio. Viszont a lenyeg (elo csempek, 2D navigacio) szerintem idovel nagyon hasznalhato lesz. Szerintem mar a W8 metro sem kenyelmetlen, csak a kettos desktop ad egy eleg inkonzisztens erzest.
-
FTeR
addikt
válasz
#06658560 #189 üzenetére
egy szint felett már kevés az angol abc gyorsbillentyűknek, nekem nincs bajom a dubla betűkkel.
inkább ez, mint photoshop féle a ctrl+alt+shift+s a save for web-nek... (habár tagadhatatlan, hogy nagyon vagány FPShooter fílinget ad, amikor kisujjal egyszere nyomom ctrl+shift-et, hüvelyk meg alt-on)
nekem a jumplist hiányzik startmenüből...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest