Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Mondjuk azok nem pont ez, hanem 273QP és 272UP. Ez meg 272UP. Bár valószínűleg - sajnos - így is jóval drágább lesz itthon, mint a cikkben szereplő 140k-s ár. 150-160k-ért, sőt még talán 170k-ért is megvenném, mert amúgy gyakorlatilag mindenféle szempontból ideális. Nem brutál nagy, de elég nagy, a felbontás a méretének megfelelő, OLED, és elfogadható az ára.
Mondjuk egy tesztet mindenképp megnéznék róla, hogy pl. hogy boldogul egy sima fehér alapon fekete szöveg megjelenítésével. Tegyük hozzá, nem olyan alacsony a ppi-je, szóval normál nézési távolságból valószínűleg abban se lehet túl rossz.
-
ilor14
aktív tag
Igazából ez megint nem ugyanaz, elég szarul nevezik el az MSI-nél a monitorokat.
Most gyors megnéztem, a cikkben a monitor teljes neve MSI MAG 272QP QD-OLED X24, amit te linkeltél meg MAG 272QP QD-OLED X50
Azt írják neten az X24 és az X50 közt nagyjából az a különbség, hogy az X50 az 500Hz-es képfrissítésre képes, míg az X24 az 240Hz-re.
Az X50 a jd.com-on 6000 yüanba kerül, amerikai piacon 750 dollár, Európában 1000 euró.
Ha arányokat nézünk, akkor az európai ára nagyjából 500 euró lesz az X24-nek, amerikában meg kb 375 dollár. Ha maradnak az arányok akkor Oazison kb 190 ezer forint lehet. -
Kaiku
senior tag
Azt is figyelembe vehetjük, hogy a 3000 a fullos ár, a kedvezményes ennél jóval alacsonyabb, szóval a beszerzés biztosan nem 3000-ért töténik, hanem a jóval alacsonyabb áron. Tehát a kereskedő kb 110000.- ért juthat hozzá.Szóval a pofátlan 400k-s meg a 200k+ os ár nem indokolt.
-
Tschubi
aktív tag
Amúgy szimpatikus a monitor. Mondjuk egy hangszóró pár beleférhetett volna.
Viszont a fentebb linkelt oldal szerint hazánkban már áprilistól kapható volt, így mintha egy kicsit megkésett lenne a cikk.
Most vettem észre, hogy nem ugyan az a két monitor, bocsi. -
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
Sajnos nem csak a kapzsigás az egyedüli ok. A HUF árfolyam és a 27% ÁFA is odab*sz az árazásnak, plusz kis ország kis forgalom kvázi kedvezőtlenebb árak. Ráadásul a legtöb gyártónhoz (MSI is ilyen) tőlünk nincs RMA lehetőség és gyakran csökkentett garanciával adják (mert megtehetik). Erre mondom, hogy mi itthon többszörösen hátrányos helyzetben vagyunk.
De természetesen ezekről "nagyjaink" nem tehetnek, ez mind a te hibád meg az enyém.
-
19ati93
senior tag
válasz
Dragonovich
üzenetére
hát igen ennyiért jó deal lenne főleg hogy oled
én meg már több mint fél éve volt, de azóta is áldom az eget hogy random monitor böngészés közben 80k-ért megláttam egy 4K 2025-ös Samsung monitort amit félre áraztak és másnap ki is szállítottak (eredeti ár 200k), a régi FHD monitort eladtam és így 60k-ból upgradeltem 4K-ra 🤣👌
-
Dragonovich
csendes tag
Igazán jó alternatíva lehet mindenkinek aki szeretne full hd után magasabb szinten játszani.
Kérdés az itthoni áfa és kereskedelmi haszon mennyire tolja el az árát...
-
Kaiku
senior tag
Ezen az áron ez best buy az biztos!
-
Skynet258
veterán
Teljesen korrekt cucc főleg ezen az áron, de ha jön is ide, itthon sajnos biztos, hogy nem ennyi lesz.
-
paperboy
senior tag
Szinte biztos lehetsz benne, hogy ez 200e alatt nem lesz itthon...
-
Ixion77
addikt
Várós, jöhet!
Kivéve persze ha ez is 200e+ lesz mire ideér, mert ott már van konkurencia bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- További aktív témák...
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest