Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
"Szal rájöttek, hogyha összefognak, akkor vihetik valamire.
Ez az, amire itthon sose fognak, mert megy a megosztás ezerrel."Néhány éve még ott is eléggé így nézett ki a helyzet - ne haragudj, ahol vallási alapon képesek összekapni ennyire, az már durva.
Tudom, a honi turbódízelmagyarok sem különbek, de ez itthon elenyésző számban van jelen.
-
Stanlee
őstag
München az teljesen más, nem Németország, az "Bajorország". A leggazdagabb város, ott lehet a legjobban keresni, ott kerül a legtöbbe lakást, házat venni. Sok időt töltöttem ott, tanultam kint. Menj el keletre, szar a helyzet, itt nyugaton jól megy a németeknek.
Tankolás - a skodrit majdnem 70 ojróért tudom megtankolni.
Kaját olcsón lehet venni.
Pékárú nagyon drága.
Ruha - annyi mint Mo-n.Nem akarom sorolni. De: saját lakás álom, inkább csak bérelni. Mindezek ellenére szeretem Deutschland-ot.
És ez a multi-kulti dolog: München, Hbf környéke - annyi oszamát láttam, ha elment mellettem egy, mindíg attól tartottam, hogy egy bombát felrobbant :-)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest