Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Stanlee #238 üzenetére

"Tankolás - a skodrit majdnem 70 ojróért tudom megtankolni."

azaz? ez nem sokat mond annak aki nem tudja mekkora a "skodri" tankja :)

• Tüzi

veterán

válasz Stanlee #238 üzenetére

Ez így van :)
    De akkor is, aki németbe megy, az az első nagyváros, amivel találkozik.
    Azt meg mondd már meg, ha végre elszabadulnék keletről, akkor miért akarnék keletre menni? :D Teccikérteni.
    Pékárú nem tudom milyen drága, mi 0.79ért szoktuk venni a magos kilós kenyeret, ami olcsóbb mint itthon. Nyalánkságokat nem tudom :)
    Ruha téma. Nem sokat néztem, az 10-30%al olcsóbb volt, igaz volt ami drágább.

Amúgy pontos képet festesz.
    Ahol kommunizmus volt, meg Előre Béláim, ott most meg is látszik milyen fasza az a rendszer.
    Nyugaton, meg a Vad Kapitalizmusban, az erkölcstelen, fertőző nyugaton meg is látszik.

no abbahagyom :)

jóccakát.

• Tüzi

veterán

válasz Stanlee #218 üzenetére

Németekkel az a gond, hogy most gazdasági válság van náluk, és csak a nyolcadik böhömnagy étteremben találtunk Csütörtökön két szabad asztalt. Különben nem lenne.
    Meg az is baj velük, hogy a Wasserburger strassen (Münich) elnézve teljesen szokványos látkép volt a 3 bmw z3, 2 porsche, meg egy ferrari látványa, belvárosban ezeket felváltották a lambók, meg a maseratik. Ne m mintha nagyra tartanám ezeket, de áruk van rendesen, szóval nocomment

Egyedül az a baj, hogy drágább (???) minden.
    Végülis ez is csak nézőpont kérdése. Cigi az drága, a hús is (bár abban az étteremben 13ezerből degeszre zabáltuk magunkat 6an (!) ) meg a közmű is drága, viszont 17ezerből teleraktuk a kocsit joghurtal, csokival, meg tejtermékekkel (sajt, etc)
    Így nézve már nem is olyan gyászos a helyzet. Ez volt 5 hete, nem hiszem, hogy sokat változott volna a helyzet.

Aztán ott vannak Írék, azt tudom biztosan, hogy buszsoffőröket keresnek, 600-730€/hét (!) fizuért. Jóbarátom kiköltözött, esze ágában nincs visszajönni, autószerelőként keres ugyanennyi pénzt mint a leendő buszosok.

Aztán ott van ugye Kanada, meg Ausztrália, itt örülnek ha mész, mert fogy a nép. Nem kicsit.

Itt meg mit kapsz? Munkahelyet (ha kapsz) ahol adnak jóesetben 75-80nettót havonta (300€) meg a pofádbahazudnak, és hülyének néznek, emellett lehúzzák az utolsó bőrt is rólad. No mindegy...

Új hozzászólás Aktív témák