- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért lennének? Azért mert a Huaweit kinyirja az Usa elnöke, a "futottak még" kategaróia nem tanul meg egycsapásra ütőképes mobilt csinálni. Akik kénytelenek más márka után nézni a Huawei helyett pl. HTC-t fognak venni? A keletkező piaci résbe kb. négy márka ( és almárkáik) fognak befurakodni: Samsung, Xiaomi, Oneplus, Oppo/Vivo.
-
Drágán
Szuper vízió. ( ja hogy most is drágák és sikertelenek...) Legyen akkor már rögtön egy gyártó a piacon... Monopol.
Aki eddig nem vette az említett márkákat, ezután sem fogja... Inkább veszik a feltörekvőket, és a már piacon lévőket. Látszik is a számokból.
LG és a Sony térképen sincs, a HTC pedig vegetál. De egy P22-es SoC-kal szerelt mobil a vágyam. [link] [link] [link]
Ezekkel aztán csupa móka lesz a jövő...Dadogós agyérgörcsöt simán lehet majd kapni.
Ja persze ,vannak csúcsakategóriás is ezek közül. Veszik is mint a cukrot...
-
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #41 üzenetére
Csak annyira vedd komolyan amit írtam, mint amennyire a Trömpözés volt komoly. 🙂
-
válasz
#24536576 #35 üzenetére
Mivel nem tettél szmájlit a kérdésed végére, ezért hasonló stílusban válaszolok.
Beteg te vagy, mert nagyon beteg dolog humorérzék nélkül élni!!!
Ráadásul úgy látom, hogy valamiért engem néztél ki magadnak b@szogatási céllal, mert mást nem piszkálsz, aki szintén nem a hivatalos nevén nevezi a jelenlegi elnököt. Szóval vagy szállj le rólam, vagy légy szíves végignézni ezt a topikot, meg a többi hasonlót, ahol ez előfordul és mindenkit betegezz le!!!
-
ronson
őstag
válasz
LittleLombax #38 üzenetére
Egyébként tényleg így van. Androidon túl is lehet élet, csak a Google nélkül nehéz annyian használják.
Az egész életem a telefonon van. Kezdve a banki, pénzügyi, könyvelési, dokumentumok, fényképek, naptár. Ebből a pénzügyi szoftverek kiesnek a Huawei-nél, meg a Google is. Egyébként igazi multi platform felhasználó vagyok. Android telefon, Macbook, iPad, Windows asztali PC és mindezek tökéletes együttműkődését a Google látja el.
Mindezek ellenére Mate 20 Pro tulajdonosként, nagyon sajnálom a Huaweit, mert kb. túlnőttek mindenkit, de Google nélkül béke poraira.
-
joey04
titán
a huawei kiesése pont azért nem gond, mert 20 kínai kész a helyükre ugrani és ezért mindent meg is fognak tenni. tehát pont nem fognak hátradőlni. egyedül a samu engedte el magát, de ez is csak átmeneti, mert így a nyakukra fognak mászni. az eddig olcsón jót cégek pedig a huawei kihullása előtt elkezdtek árat emelni, lásd xiaomi, oneplus pl. egyetlen előnyük volt egy rövid ideig, az a kamera, de abban is beérte már őket pár kínai (is), sőt, összességében le is hagyták őket.
-
LittleLombax
csendes tag
Valóban jót tenne a piacnak ha nagyobb lenne a konkurencia, és drukkolok is a huaweinek. A családban egy p8 lite gyakorlatilag megjelenés óta teszi a dolgát, jómagam pedig egy honor 20 prot használok már lassan 1 éve teljes megelégedéssel. Ennek ellenére én nem lennék hajlandó lemondani a google szoftvereiről, a docs, a sheets, a notes és a drive megléte számomra kardinális kérdés, nem csak azért mert így a pc-vel való "összeköttetés" is egyszerűen megy, hanem azért mert a mindennapok során baromi sokszor előfordul hogy közösen kell szerkesztenem valamilyen filet másokkal, és tapasztalatom szerint még az apple felhasználók is szívesen használják a google megoldásait. Azalatt a 3 év alatt amit ios-en töltöttem pedig az apple térképét sem sikerült megkedvelnem, tehát számomra még ez is bajos lenne, a waze pedig ahogy nézem továbbra sem elérhető az appgalleryben.
Az érintéssel történő fizetés az új mobilokon egyáltalán elérhető?
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #25 üzenetére
Milyen betegség az amitől "u" helyett "ö"-t ír az ember?
-
batai15
félisten
Biztos jó lenne droid alternatíva ,de egyrészt vizuálisan droidot is úgy lehet írni ahogy akarják , kettő túlzottan is mély az ökoszisztéma már , és a fejlesztőnek sem hiszem hogy nagyon nagy kedvük lenne még egy gondot a nyakukba venni, addigra meg nekem például nem lesz kedvem első fecskét játszani anno mint a wpnél.
Évek kellenek amúgy is , szóval szerintem esélytelen lesz a sikere.
-
Thor71
tag
HagyományOS-nak olvastam
-
Gerybut
tag
Az a baj, hogy hiába válna be akár, a google szolgáltatások miatt esélytelen, egyszerűen annyira mély már ez az ökoszisztéma...
Szerintem ha az Applenél is letiltanák ezeket, elkezdene haldokolni! (Nyilván nem,mert USA..hiába "konkurencia")Nekem Omniám volt WP7 majd 7.5-el, egyébként szerettem, jó telefon volt, meg a Nokiák...rohadt egyediek voltak, viszont k.lassan haladtak a fejlesztések és mindenki visszament droidra...
-
rdt89
addikt
Az emberekbe annyira bele van integrálódva, hogy Android = Google és anélkül nincs élet csak az IOS, hogy a kitaposott utat és a megszokottat nem fogják félbehagyni egy járatlan útért cserébe, hiába vannak olyanok akik szerint a Huawei a legjobb telefongyártó, ezt a kompromisszumot nem vállalják be érte sem. Jelenleg P40 Pro-t használok, számomra a Huawei a Mate 9 pro óta egy bevált márka és nekem a google támogatás hiánya simán belefért, sőt én annyira nem használtam ezeket, hogyfel se tűnik, hogy nincs, de ugye ez ritka eset, nagyon ritka. Ha szép lassan kimúlik a Huawei, az más márkahasználónak is probléma, és lehet mondani, hogy szarkínai és társai, de azért tud olyan dolgokat, ami a konkurenciát is folyamatos fejlődésre kényszeríti. Most ha ez a márka kiesik, mert az új rendszer bevezetésével sajnos én szeretném azt mondani, hogy tarolni fognak, de nem ez a helyzet. Na szóval ha kiesik a Huawei a versenyzők közül, azért a többi márka is kicsit fellélegezhet, emelhet árat, visszabbvehet a fejlődésből, mert az egyik nagy konkurencia kihullott és a kínai többi márka ebből okulva biztos nagyon visszavesz a lendületből és a fejlődéből, hogy ne jussanak a Huawei sorsára. Egyszer ebbe a ZTE majdnem beleroppant és szerintem a Huawei után a Xiaomi fog jönni és így szépen sorban... Nem szeretem a politikát és társait, de nagyon szeretem a technológiát és a fejlődést és azt látni, melyik cég, milyen tudást és sokoldalúságot tud belezsúfolni egy hordozható készülékbe és ezzel a szép kis gáncsolással az egyik élvonalban lévő, innovációk sokasságát felmutató céget szépen térdre kényszerík, mert ha a saját hülyeségéből kezdene csúszni lefele (pl LG és Sony), akkor azt mondom rendben, de pont amikor már nem "lopnak" hanem saját ötlettel állnak elő és szorongatják a nagyokat, azért az kicsit elszomorító, de hát minél több hatalma van valakinek, annál jobban szereti fitogtatni...
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Donki Hóte #25 üzenetére
Félő ha töpszli marad, letiltja az összes Kínai telefongyártót.
-
Ez csak tök felesleges pénzkidobás a Huawei részéről. Ha ebből a pénzből Biden elnökjelölt kampányát támogatnák Trömp ellen, akkor százszoros hatékonysággal fektetnék be a pénzüket.
Ha novemberben Biden nyer, akkor van esélyük az életben maradásra, ha Trömp marad az elnök, akkor 4 év múlva már lehet, hogy nem is lesz Huawei
-
joey04
titán
válasz
Zsoleszhun #1 üzenetére
Hát nem ez lesz az. Max kínában.
-
k-adi
nagyúr
válasz
enginev3.0 #20 üzenetére
gyorsaságban verhetetlen volt akkoriban.. kár érte, nekem tetszett a WP
-
válasz
enginev3.0 #20 üzenetére
Persze hogy nem , csak a nyüglődés ment hosszú időn át . Többivel egyetértek .
-
enginev3.0
félisten
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
Azért annyira gyorsan nem hagyták pusztulni, és én imádtam, szerintem bőven verte sebességben az akkori android telefonokat
-
moleculez
veterán
Ez teljesen nulláról írt, vagy AOSP alapú? Előbbi esetében az ARM licenseket hogy kapják meg?!
-
-
törölt tag
válasz
Zsoleszhun #1 üzenetére
Hatalmas konkurencia egy átnevezett EMUI...
-
pusszycat
nagyúr
Szerény véleményem szerint még úgy sem fogják venni mint a droidos hms-t. Legalább is itt a környéken.
-
sutaxx
tag
Lehetseges, hogy a regebbi modellekre is kidobjak előbb-utóbb a holmit?
-
Kíváncsian várom
Droid helyett szívesen kipróbálnám.
-
rigoberto
őstag
Lehet ezen élcelődni, de azért jó lenne már egy másik rendszer ami a gugli hegemóniáját megtöri valamennyire..
-
Gubu0101
veterán
válasz
WhiteWalker #8 üzenetére
Igen,mint most a droidon,mármint az új készülékeken.
Amint elérhető lesz a stabil Harmony,már váltok is,droidról
-
Drukkolok nekik, hogy valós alternatívát hegesszenek össze!
-
WhiteWalker
nagyúr
Ha jól értem akkor HMS fut majd a HarmonyOS-n?
-
válasz
enginev3.0 #4 üzenetére
Azért náluk hirtelen fellángolás volt, majd hagyták az egészet “pusztulni “ végén maguk zártak be az ajtókat . Mondom ezt volt WP felhasználókként. Semmilyen erőfeszítést nem vittek bele . Pedig lehet volna neki jövője lásd erre a Denim korszakát amikor meglepően beindult a piaci részesedése . Persze az is volt az utolsó is.
-
jacis
nagyúr
válasz
enginev3.0 #4 üzenetére
Szerintem sem. Innentől kezdve a Huawei féle telefon gyártás csak pénz égetés.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Zsoleszhun #1 üzenetére
Egy microsoftnak sem sikerült, nekik sem nagyon fog -szerintem-
-
Hallosz
senior tag
Honos (kínai) környezetben, akár létjogosultsága is lehet.
-
atike
nagyúr
Kíváncsi leszek rá.
Kirin 9000? Azt ki fogja gyártani? Nem a 990 volt az utolsó ilyen chip?
A cikkben a Huawei Centrak link nem jó helyre mutat...
-
Zsoleszhun
addikt
Várom már, jó lenne egy kis konkurencia az androidnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Kirin 9000-es chippel szerelt mobilokon lehet majd először kipróbálni a Huawei készülő Android alternatíváját.
- NBA és kosárlabda topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest