Három K-szériás LG érkezett

A középkategóriás kínálatot színesíti a három 6,6"-es telefon.

A csendben startolt el három LG telefon, amely a K-sorozatot színesíti, igaz: néhány piacon a K42-ről már korábban lehetett hallani. Ez utóbbi egy 6,6"-es, HD+ felbontású képernyővel szerelt phablet, amelyet a szerény nyolcmagos Helio P22 hajt meg, 3 GB RAM és 64 GB-os tároló társaságában.

Az LG K42
Az LG K42 [+]

Egyáltalán nem szerény a 4000 mAh-s telep vagy épp a hátlapi kameraszett mennyisége 13 megapixeles főkamerával, 5 megapixeles ultraszélessel és 2-2 megapixeles makró, illetve mélységérzékelő modullal, és persze LED villanó is van. Az előlapi kameracsepp 8 megapixeles szelfiegységet rejt.

Az LG K52
Az LG K52 [+]

Középen a K52 helyezkedik el szintén nyolcmagos SoC-vel, amiről csak annyit árul el a gyártó, hogy 2,3 GHz-es, úgyhogy lehet találgatni. Ezúttal 4/64 GB-os RAM/tároló kombináció jár, amely éppúgy bővíthető, mint a több mobil táregysége. Ezúttal is 6,6"-es HD+ panelt kapunk 4000 mAh-s teleppel, sőt: hátul négy kamerából három a K42 paramétereit ismétli.

A friss LG széria
A friss LG széria [+]

A K52 ugyanakkor 48 megapixeles főegységet vet be pixel binning technológiával. Ahogy a komplett széria, úgy a középső darab is átesett nyolc MIL-STD-810G katonai teszten, a hőmérsékleti eltérések mellett például a rázkódásra és a vízpárára szakosodotton. Azért ütés- és vízálló tulajdonságokkal ne számolunk.

Az LG K62
Az LG K62 [+]

A csúcsot a K62 képviseli, bár a 6,6"-es HD+ panel még mindig a középkategória alsó szekciójába predesztinálja. Ugyanúgy 2,3 GHz-es a nyolcmagos SoC, viszont már 4/128 GB-os a kiszerelés, és bár a hátlapi kameraszett megegyezik a K52 négyesével, az előlapon az előbbi 13 megapixeles szenzorát 28 megapixeles váltja.

A három telefon egymás társaságában
A három telefon egymás társaságában [+]

Mindhárom telefon Android 10-et futtat az LG saját köntösével, és legfeljebb 4G LTE adatsebességre képes mobilhálózaton. Adott az 5.0-s Bluetooth és a Type-C USB port, illetve a jobb oldalon elhelyezett ujjlenyomat-olvasó. Árakat egyelőre nem kaptunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés