Piacra kerül a HTC Wildfire E2

Hivatalos premier nélkül, de teljes specifikációval és árcímkével vált elérhetővé a belépő szintű mobil Oroszországban.

Az olcsóbb árkategóriájú HTC mobilok már 10 éve Wildfire néven érkeznek, és bár a szériában volt pár évnyi kihagyás, a Wildfire X és az R70 modellek újraalapozták a belépő szintű szériát, a most piacra kerülő Wildfire E2 pedig egy tényleg elég olcsó, orosz rubelből számítva 40 ezer forint alatt megvehető eszköz. Ennyi pénzért tényleg nem várhatunk sokat, a 6,22 hüvelykes IPS panel normál HD (720 x 1560 pixel) felbontást kapott, a noccs ellenére is láthatunk alul-felül némi kávát, és a rendszerchip sem a legeerősebb fajtából való, a MediaTek Helio P22 került bele 4 GB RAM-mal és 64 GB-os belső tárolóval.


[+]

A hátlapon 16 megapixeles, f/2,2 apertúrájú főkamera látható autofókussza, ledes villanóval és 2 megapixeles mélységszenzorral a második helyen, míg az előlapon sima 8 megapixeles, f/2,2-es, fixfókuszos kamerával találkoznak a szelfizni vagy videotelefonálni vágyók. A 4000 mAh kapacitású akkumulátor jó hír, ahogy az USB Type-C csatlakozó ténye is örömteli a megannyi microUSB-s konkurenshez képest. Android 10 rendszerrel, hátlapi ujjlenyomat-olvasóval, 158,4 x 75,9 x 8,95 milliméteres dimenziókkal és 174 gramm körüi tömeggel a Wildfire E2 jó eséllyel nem csak az orosz piacon lesz majd elérhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Belépő szintű HTC is várható

    Júniusban két új HTC modell is bemutatkozott a felső középkategóriában, a Wildfire E2 pedig a belépő szinten indulhat.

  • Június 16-án mutatkozik be a HTC Desire 20 Pro

    A hivatalos előzetes a HTC közösségi oldalán jelent meg, pont egy hét múlva érkezik a felső középkategóriás modell.

  • HTC U11 Life - életrevaló

    A HTC U11 sorozat középkategóriás modellje az Android One program keretében tiszta rendszert és legalább két éves terméktámogatást garantál, de az Edge Sense - szorongatós funkciók sem maradtak ki.

Hirdetés