- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
az már az m$ baja, de valszeg az odt problémák ms ofisz alatt is direkt vannak, ugyan is ha tökéletes lenne, akkor mivel a doc megnyitás liberoffice-ban nem lesz soha jó, csak annyit kéne csinálni, hogy az összes docot mso-ban kimentik odt-be, tehát nehezebben, de tökéletes átjárhatóság lenne, amit az m$ nem akar.
-
julius666
addikt
Badman 4ever-höz hasonlóan én is abban írtam pl: a diplomamunkámat és sok ppt-t.
Részvétem. Én a saját ~80 oldalas szakdogámat LaTeX-ben írtam, és az azt megelőző officeos tapasztalataim alapján borzasztóan nem bántam meg a döntésem.
Az Impress-t meg a magam részéről konkrétan használhatatlannak tartom. A Calc az teljesen rendben van, azt gyakran használom én is (bár magán célra inkább a GDocs beli társa, lehet butább és lassabb de az hogy bárhonnan elérem nekem megéri), a Writer alapabb dolgokra elmegy - legalábbis amíg saját formátumánál maradsz, de az Impress az valami borzalmasan fapados és kényelmetlen a Powerpointhoz képest.
jól átlátható, gyors és nincs olyan borzalmas felülete mint az újabb MSO-knak!
Ebből gyakorlatilag csak a mondatbeli írásjelekkel értek egyet.
Mondom mindezt úgy, hogy én is ezt használok, melóban és otthon egyaránt. Egyrészt az ára miatt (feketéhez csak akkor folyamodom ha tényleg muszáj), másrészt mert linuxra kb. csak szarabb van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest