- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
az már az m$ baja, de valszeg az odt problémák ms ofisz alatt is direkt vannak, ugyan is ha tökéletes lenne, akkor mivel a doc megnyitás liberoffice-ban nem lesz soha jó, csak annyit kéne csinálni, hogy az összes docot mso-ban kimentik odt-be, tehát nehezebben, de tökéletes átjárhatóság lenne, amit az m$ nem akar.
-
julius666
addikt
Badman 4ever-höz hasonlóan én is abban írtam pl: a diplomamunkámat és sok ppt-t.
Részvétem. Én a saját ~80 oldalas szakdogámat LaTeX-ben írtam, és az azt megelőző officeos tapasztalataim alapján borzasztóan nem bántam meg a döntésem.
Az Impress-t meg a magam részéről konkrétan használhatatlannak tartom. A Calc az teljesen rendben van, azt gyakran használom én is (bár magán célra inkább a GDocs beli társa, lehet butább és lassabb de az hogy bárhonnan elérem nekem megéri), a Writer alapabb dolgokra elmegy - legalábbis amíg saját formátumánál maradsz, de az Impress az valami borzalmasan fapados és kényelmetlen a Powerpointhoz képest.
jól átlátható, gyors és nincs olyan borzalmas felülete mint az újabb MSO-knak!
Ebből gyakorlatilag csak a mondatbeli írásjelekkel értek egyet.
Mondom mindezt úgy, hogy én is ezt használok, melóban és otthon egyaránt. Egyrészt az ára miatt (feketéhez csak akkor folyamodom ha tényleg muszáj), másrészt mert linuxra kb. csak szarabb van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest