- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
julius666 #24 üzenetére
A felületgyorsítást azt korábban írtam, hogy jó ötletnek tartom, de szerintem OpenCL-el a parser GPU-n is befogható munkára.
(#26) Béééla:
Gondot nem okoz nekem sose egy nyamvadt szövegszerkesztő meg táblázatkezelő, mert minden nagyjából megoldható volt eddig; csak kérdés, ha megnyitsz egy Wordben írott hosszú szöveget (dokumentáció például) akkor mennyire szarja össze a behúzásokat és az elrendezést és hány órát kell pofozgatnod, hogy elérd ugyanazt az eredményt, hogy folytathasd a munkát.Igaz, főleg az Office Open XML (pptx, xlsx, docx) formátumoknál szörnyű a helyzet. Az alap doc, ppt, xls dokumentumoknál viszont elég jól fejlődik a támogatottság, ezekkel már nem sok gondom van.
Odáig jutottam, hogy ha egyszerűbb feladat van csak, arra tökéletes a Google Drive (az onlineban a SkyDriveos office kevésbé nyerte el viszont a tetszésem) és ráadásul online van és csapatban sokkal egyszerűbb dolgozni rajta. És még mindig gyorsabb mint a Libre.
Valószínűleg igazad van, hogy jobb, de ezt nem tudom megerősíteni, mert nem bízom a Google-ben, így ilyesmit nem használok, de ez most nem tartozik ide.
Vagy hogy a frissítés letöltése azt jelenti, hogy megnyit egy böngészőablakot és tölts le manuálisan.
Ez egy érdekes jelenség, elvileg létezik normális beépített frissítőalkalmazás, de még nem láttam olyat, hogy az arra elérhető lett volna frissítés és ilyen esetben irányít a honlapra. Igazából ez Windows-on a zavaró, mert ott nincs apt-get update.
(#27) julius666:
Részvétem. Én a saját ~80 oldalas szakdogámat LaTeX-ben írtam, és az azt megelőző officeos tapasztalataim alapján borzasztóan nem bántam meg a döntésem.Nekem is a terveim között van, hogy megtanuljam használni rendesen. Viszont a diplomamunkámnál nem használtam bonyolult formázásokat, így elég volt a LibreOffice.
-
vinibali
őstag
válasz
julius666 #24 üzenetére
elég érdekes felvetés. gyakorlatilag évek óta használom és ajánlom a fekete office-t akaróknak ezeket a nyílt megoldásokat.
Badman 4ever-höz hasonlóan én is abban írtam pl: a diplomamunkámat és sok ppt-t. jól átlátható, gyors és nincs olyan borzalmas felülete mint az újabb MSO-knak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple MacBook
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Jogász topic
- Dell notebook topic
- BMW topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest