- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
julius666 #24 üzenetére
A felületgyorsítást azt korábban írtam, hogy jó ötletnek tartom, de szerintem OpenCL-el a parser GPU-n is befogható munkára.
(#26) Béééla:
Gondot nem okoz nekem sose egy nyamvadt szövegszerkesztő meg táblázatkezelő, mert minden nagyjából megoldható volt eddig; csak kérdés, ha megnyitsz egy Wordben írott hosszú szöveget (dokumentáció például) akkor mennyire szarja össze a behúzásokat és az elrendezést és hány órát kell pofozgatnod, hogy elérd ugyanazt az eredményt, hogy folytathasd a munkát.Igaz, főleg az Office Open XML (pptx, xlsx, docx) formátumoknál szörnyű a helyzet. Az alap doc, ppt, xls dokumentumoknál viszont elég jól fejlődik a támogatottság, ezekkel már nem sok gondom van.
Odáig jutottam, hogy ha egyszerűbb feladat van csak, arra tökéletes a Google Drive (az onlineban a SkyDriveos office kevésbé nyerte el viszont a tetszésem) és ráadásul online van és csapatban sokkal egyszerűbb dolgozni rajta. És még mindig gyorsabb mint a Libre.
Valószínűleg igazad van, hogy jobb, de ezt nem tudom megerősíteni, mert nem bízom a Google-ben, így ilyesmit nem használok, de ez most nem tartozik ide.
Vagy hogy a frissítés letöltése azt jelenti, hogy megnyit egy böngészőablakot és tölts le manuálisan.
Ez egy érdekes jelenség, elvileg létezik normális beépített frissítőalkalmazás, de még nem láttam olyat, hogy az arra elérhető lett volna frissítés és ilyen esetben irányít a honlapra. Igazából ez Windows-on a zavaró, mert ott nincs apt-get update.
(#27) julius666:
Részvétem. Én a saját ~80 oldalas szakdogámat LaTeX-ben írtam, és az azt megelőző officeos tapasztalataim alapján borzasztóan nem bántam meg a döntésem.Nekem is a terveim között van, hogy megtanuljam használni rendesen. Viszont a diplomamunkámnál nem használtam bonyolult formázásokat, így elég volt a LibreOffice.
-
vinibali
őstag
válasz
julius666 #24 üzenetére
elég érdekes felvetés. gyakorlatilag évek óta használom és ajánlom a fekete office-t akaróknak ezeket a nyílt megoldásokat.
Badman 4ever-höz hasonlóan én is abban írtam pl: a diplomamunkámat és sok ppt-t. jól átlátható, gyors és nincs olyan borzalmas felülete mint az újabb MSO-knak!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest