- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi
tag
Értem amit írsz, és bár van igazság szavaidban
De például nálam a TV alatt konzol található, a számítógép pedig egy külön sarokban foglal helyet, nyilván aki megengedheti magának, hogy 200e Ft-ért (vagy a felett) vegyen vga-t, az nem FHD-ben fogja tolni (ha igen, akkor az nagy "pazarlás").
A Guru 3D olda tesztjeit én is szeretem, nagyjából pártatlanok, várjuk meg a PH-s eredményeket, hátha
Amúgy nem bántottal meg, mindenki lehet magánvéleménye, nem kell senkit meggyőzni a saját maga igazáról, el lehet mondani, mint mondjuk lehetőséget
-
heatsink
csendes tag
Azert ennel lenyegesebben erdekesebb a helyzet:
Ar - ott van ahol kell a GTX980-hez kepest. Picivel dragabb, picivel gyorsabb. Ha hozzaveszed, hogy a g-synces monitorok mennyivel dragabbak, mint a freesyncesek, akkor meg sokkal olcsobb.
Tuning - majd ha lesz voltage control, meglatjuk. Teljesen biztos, hogy nem lesz olyan jo tuningban egyik Fury sem, mint a 980/980ti, de nem 7-8%-kal lehet majd tulhajtani oket.
Egyeb:
- Nincs g-synces 32"-os 4k monitor, freesync-es van (nalam pl ez fontosabb, mint nehany plusz FPS)
- a Furyk nyakja elkepesztoen rovid, ami nagyon kiraly buildekre ad lehetoseget ugy, hogy a csucskozeli teljesitmeny ott lesz
- egy slotosra moddolhato mindket Fury. Csak engem zavart eddig, hogy a vizhutott videokartyam elfoglal 2 slotot, pedig a blokknak egy slotnyi hely eleg lenne? Raadasul az uj EK Fury blokkok nagyon-nagyon jol neznek ki.
Remelem erted, lehet teljesen racionalisan Fury-t venni ugy, hogy nagyreszt elismerem, igazad van.
-
Speed®
titán
Anand tesztből ez megragadta a tekintetem:
"ASUS’s default power limits are set relatively low. We’re told that the card’s default ASIC power limit is just 216W, and our testing largely concurs with this. The overall board TBP is still going to be close to AMD’s 275W value, but this means that Asus has clamped down on the bulk of the card’s TDP headroom by default. The card has enough headroom to sustain 1000MHz in all of our games – which is what really matters – while FurMark runs at a significantly lower frequency than any R9 Fury series cards built on AMD’s PCB as a result of the lower power limit."
Namost lehet én vagyok helikopter, de hogy a búbánatba lehet ez, miközben nonref nyákot kapott, kicombosított VRM részleggel? Valami nem stimmel
-
jozsi
tag
Igazából én a tények figyelembevételével írtam meg a hsz-em, bár azt elfelejtettem írni, hogy ebben a kategóriában az fhd felbontást tán hanyagolni kellene, meg a nem is tudom hogy is hívják oldalt, úgy sem jelenik meg
A lényeg, 3 különböző oldalon olvastam fury vs 980 tesztet és összesítésben a Fury vitte a pálmát, de ha nem hiszel nekem, akkor fogadjunk és várjuk meg a PH tesztjét és győzzön a Jobbik
Na mit gondolsz kedves fórum társ?
Amúgy kvra nem vagyok piros, se zöld
-
jozsi
tag
Végül is a Crysis 2 egy fiatal, közel 5 éves játék, de sebaj, az a kemény 2 minimum fps eltérés az tényleg vérlázító, de tudod van aki a min-re veri, van aki az átlagra, én special az utóbbi vagyok. Amúgy nyugodtan vond le Mikolssss kollega által linkelt tesztekből azt a fránya 4%, aztán nézd meg, hogy mi változott. Ja, hogy semmi?;DDD Hát igen, ennyit számít az a 40 mhz többlet
Ja és csak napokban nyomta le 50 dodóval a nvidia a 980 árát, amúgy nyilván ő is látta, hogy nem fog működni az eddigi árstratégiája a fury-val szemben, szal erről ennyit.
-
big-J
őstag
Na fasza megint itt vannak a párhuzamos univerzumból az nv fanok... Ekkora baromságot. Sosem felejtem el amikor itt akarták bizonygatni, hogy egy 580 erősebb egy tahiti le-nél...
És ténlyeg, már az akár az egész teszt során csak 1 frame erejéig megjelenő min fps-re vetemedett.
26- Nézd meg modern karikat, a kissebb csatikat preferálják már egyre inkább. Kevesebb helyet vesznek el hátsó szellőzőből, és ráfér az eyefinity... Én tudom, dual link dvi-d (qhd) megjelenítőm van, és szívok ezerrel, aktív adapter kell display porthoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest