- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Azzal kapcsolatban, hogy a FuryX a leghalkabb. Persze te a Fury érkezte előttre értetted, amit írtál. Mert utána már nem áll meg az állítás. Az mondjuk kérdés, miért hozod fel a pumpa értékét, ha a venti határozza meg az összképet? Nyilván nem lehet kizárni utóbbit..persze cserélhető halkabb/effektívebb megoldásra, ahogy meg is tették valamelyik tesztben de ez más tészta. Egyébként a pumpa hangjának megítélése nagyban függ attól, milyen hangszínnel is teszi, amit..tudjuk, miről van szó, nem megyek bele újfent.
-
Speed®
titán
Anand tesztből ez megragadta a tekintetem:
"ASUS’s default power limits are set relatively low. We’re told that the card’s default ASIC power limit is just 216W, and our testing largely concurs with this. The overall board TBP is still going to be close to AMD’s 275W value, but this means that Asus has clamped down on the bulk of the card’s TDP headroom by default. The card has enough headroom to sustain 1000MHz in all of our games – which is what really matters – while FurMark runs at a significantly lower frequency than any R9 Fury series cards built on AMD’s PCB as a result of the lower power limit."
Namost lehet én vagyok helikopter, de hogy a búbánatba lehet ez, miközben nonref nyákot kapott, kicombosított VRM részleggel? Valami nem stimmel
-
Speed®
titán
Nem feltétlenül írt baromságot, a 980 jól bírja az OCt, szóval ha nem ~azonos áron jön a Fury, nem igazán lesz keletje..meg lehet nézni a FuryX/980Ti vásárlási mutatókat, akár itt PHn is..nem ok nélkül üres előbbinek a topikja (1 ember vett, akiről tudunk), miközben utóbbit már 10+ ember vett.
Kisebb csati persze, jobb lehet (bár fizikailag sikítok tőlük, mert kevésbé masszívak), én viszont a HDMI2.0 hiányára írtam, hogy fájó (4K/30Hz kevésbé poén..).
-
Speed®
titán
DVD-D, mint különlegesség..? HDMI2.0 lenne rajta, még megérteném a jelzőt.
Véleményem szerint ez a része a legnagyobb blamázs, nem is értem hogyan.
Pont abban a kategóriában vannak gondok vele, ahová a legtöbben vennék tán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest