Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
hülyegyerek #15 üzenetére
jó gamma volt,de pénzt nem adnék érte & Ha nem nézel utána,és sz@rt veszel,nehogy már az legyen a felelős ,aki készítette....
Na most nézd, akik készítették (és kiadták), azok azért adták ki, hogy pénzt keressenek vele. Na most akkor nehogy már indok legyen egy egyébként nem jó játék (vagy játékok) mellett, hogy nem legálisan hozzájutva jók, mert ingyen tulajdonképpen bármi lehet "egynek jó", ahogyan fenti koma mondta.
Persze, egy Moszkvics is remek, ha éppen a szomszéd lopta neked, de mivel alaphelyzetben egy pénzbe kerülő áru, kijelenthetjük, hogy mit olyan, rossz minőségű és szar (legalábbis a cikk ezt próbálja tudtunkra adni).
szerk.: Mellesleg ÉN nem járok pórul, mert nem veszek ilyesmit. Arra reagáltam, hogy általában azok, akik az ilyen produktumokat védik, hogy azért nem is olyan rosszak, azok nem fizettek érte (most mindegy, hogy nyerted, kaptad, kölcsönadták vagy warezoltad), és így nem lehet egy pénzbe kerülő terméket megítélni.
-
Morden24
nagyúr
válasz
zolomon17 #12 üzenetére
Őszintén szólva én is inkább szavazok egy Final Fantasy-re, vagy Mass Effectre, vagy akár a GoW-ra, mint erre, de egynek jó: nem is akart több lenni)
Ezzel addig nincs is gond, ameddig warezolja az ember a torrentről, de ezekért alapban pénzt kéne fizetni.
Úgy viszont kicsikét más a leányzó fekvése. -
Morden24
nagyúr
Hát, kész szerencsére megkíméltem magam a filmtől, de ahogy olvasom, jól is tettem. Mehet a Jumper és hasonló szarok mellé a pöcegödörbe.
Amúgy a sztereotípiával majdhogynem kénytelen vagyok egyetérteni. Néhány minimális kivételtől eltekintve (Riddick pl.) ezek a filmadaptációs játékok gagyi műanyagvackok, leginkább Happy Meal menü (vagy még inkább, a mozijegy) mellé kéne adni literes kóla helyett.
Hozzátenném, hogy nagyjából vice versa a helyzet, mert a játékokból készült filmadaptációkat is szinte egytől egyig szippantósautóval kéne elszállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest