Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipy888
aktív tag
nem ergonómikusak? Nagy hülyeséget mondtál, már bocs! ONE M7-em van, ennél jobban kézbesimuló telefont még nem fogtam. Az M10 pedig még ennél is jobb lesz (várhatóan), mert még jobban le vannak csapva az élei és marad továbbra is az ívelt hátlap. Az ívelt hátlapot lecsapott élekkel nem veri semmi, ez egész biztos. Tudom, megpróbálod majd válaszként bemagyarázni nekem, hogy dehogynem veri, méghozzá a Samu szappantartója, de nem fog menni
Az a baj túl sokan vagytok, akik más telefonnal rendelkeztek nem HTC-vel és itt trollkodtok, csak azt nem értem minek, ha ti nektek számításba sem jöhet az M10. Mégis mit kerestek itt? Én be nem teszem a lábam az Iphone "topikokba", mert nekem az a fos biztos nem kell. De nem írogatom le pontokba szedve, hogy miért nem kell, mert kit érdekel? Pedig az én legfontosabb igényeim közül EGYNEK sem felel meg az iphone.De ha már itt vagy, neked mi az ergonómikus, mert a szögletes, néhol lekerekített érzetre játéktelefon iphone 6s biztos nem. Esetleg az anyaghasználata? Leteszed az asztalra már attól meggörbül. A Samsung S7 ujjlenyomatgyűjtő üvege? Ez anyagjhasználat? Esetleg a szögletessége? Taníts minket "MESTER"

Új hozzászólás Aktív témák
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az a baj túl sokan vagytok, akik más telefonnal rendelkeztek nem HTC-vel és itt trollkodtok, csak azt nem értem minek, ha ti nektek számításba sem jöhet az M10. Mégis mit kerestek itt? Én be nem teszem a lábam az Iphone "topikokba", mert nekem az a fos biztos nem kell. De nem írogatom le pontokba szedve, hogy miért nem kell, mert kit érdekel? Pedig az én legfontosabb igényeim közül EGYNEK sem felel meg az iphone.