Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sipy888

aktív tag

válasz helixP #69 üzenetére

nem ergonómikusak? Nagy hülyeséget mondtál, már bocs! ONE M7-em van, ennél jobban kézbesimuló telefont még nem fogtam. Az M10 pedig még ennél is jobb lesz (várhatóan), mert még jobban le vannak csapva az élei és marad továbbra is az ívelt hátlap. Az ívelt hátlapot lecsapott élekkel nem veri semmi, ez egész biztos. Tudom, megpróbálod majd válaszként bemagyarázni nekem, hogy dehogynem veri, méghozzá a Samu szappantartója, de nem fog menni :) Az a baj túl sokan vagytok, akik más telefonnal rendelkeztek nem HTC-vel és itt trollkodtok, csak azt nem értem minek, ha ti nektek számításba sem jöhet az M10. Mégis mit kerestek itt? Én be nem teszem a lábam az Iphone "topikokba", mert nekem az a fos biztos nem kell. De nem írogatom le pontokba szedve, hogy miért nem kell, mert kit érdekel? Pedig az én legfontosabb igényeim közül EGYNEK sem felel meg az iphone.

De ha már itt vagy, neked mi az ergonómikus, mert a szögletes, néhol lekerekített érzetre játéktelefon iphone 6s biztos nem. Esetleg az anyaghasználata? Leteszed az asztalra már attól meggörbül. A Samsung S7 ujjlenyomatgyűjtő üvege? Ez anyagjhasználat? Esetleg a szögletessége? Taníts minket "MESTER" :K :R

Új hozzászólás Aktív témák