2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

A HTC a „leggyorsabb Androidot” ígéri

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: HTC India

Az április 12-én bemutatkozó csúcskészülék új előzetese az ujjlenyomat-olvasót és a kapacitív kezelőgombokat is megmutatja.

Az már biztos, hogy április 12-én érkezik a HTC One M9 folytatása, bár arról még találgat a szakma, hogy One M10, vagy csak HTC 10 néven, tegnap egyébként az előbbi formula bukkant fel egy szomszédos webáruházban. Hivatalosnak mindenesetre csak azokat az információmorzsákat lehet tekinteni, amelyeket a tajvani gyártó közöl, és most az indiai részleg osztott meg érdekességeket.


[+]

A twitteres képen jól látszik a háttérvilágítással megtámogatott, kapacitív vissza és alkalmazásváltó gomb, melyek között a One A9-hez hasonló, érintésalapú ujjlenyomat-olvasó bújuk meg, nyilván kezdőképernyő funkcióval. A Tweet szövege így szól: „Nem minden telefon született egyenlőnek. (Érkezik) a leggyorsabb és leggördülékenyebb Android. Érezni fogjátok. A 10 ereje.” A HTC egyébként legendásan jól optimalizálja Sense UI rendszerfelületét az aktuális rendszerchipre, és a One M9 problémás hardvere után a sokat emlegetett Snapdragon 820 tényleg villámgyors működést biztosíthat.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​ird​et​és​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.