Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sacredcow
csendes tag
válasz
Praetorianus #27 üzenetére
Mindkettőtök stílusa szörnyen alpári, kérlek az én hozzászólásomra másként reagálj, én is tartózkodom ettől.
Egyrészt megértem, hogy a BB-g gyengébb hardverrel és smooth módon futnak, azonban, ha régebbi hardvert tesznek alá, akkor ne kérjenek el érte annyit.
Itt van pl a BB Leap, amiben MSM8960 Snapdragon S4 Plus van, kétmagos Berryboltban 90k, ami ezért a hárdverért szerintem szánalmasan sok, írom ezt egy nexus 4- gyel a kezemben, ami most lesz 3 éves, és erősebb SOC van benne
A classic egy kutya, ami meg egy százas.
Lehet hogy smooth, de felmerül bennem, hogy miért nem fért már bele egy snapi 800 abba a 100k-ba, 2014-ben, 2015ben. Szerintem ez gázos, pedig vennék BB-t, de nem éri meg a benne lévő vasat az ár. És már egy gyári androidhoz képest olyan sok extra stabilitást sem ad, ami miatt megérné kiadni a plusz pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadai vállalat vezérigazgatója a FOXBusiness kérdéseire válaszolt, a hardver mellett szót ejtett arról, hogy a szoftveres és a biztonsági részleget fogják erősíteni.
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest