Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
icezozo
addikt
gondoltam ebben a nagy melegben leirom a velemenyemet de meggondoltam magamat mert nem csak innen tiltananak ki, hanem a sajat BES szerveremrol is
-
Látnok
aktív tag
Kedves istnag!
Nos, Én azt hiszem üzletember vagyok, (vagy valami hasonló) és bizony egy BB Q10 boldog tulaja. Valóban igazad van abban, hogy bizonyos banki appok nincsenek meg rajta, azonban azt is el kell, hogy mondjam hogy ezek Magyar banki appok, az USA banki appokkal nincs gond.
Persze ez bennünket itt Mo-on nem boldogít azonban sajnos kis hazánkban nem is volt soha túlzottan népszerű a BB.Hogy miért mondjuk/ják, hogy üzletembereknek fejleszt a BB, a vállalati biztonsági rendszer miatt, ugyani ez sokkal fontosabb mint a banki app.....
A mai világban szerintem az adatok biztonságnál fontosabb nincs is. Épp emiatt nekem a magán telefonom is BB.És akkor nézzük, hogy a droid ebben a kérdésben jobb-e? a válasz az, hogy nem. Talán nem véletlen, hogy a SONY a hacker botrányt követően lecserélte a telefonjait BB-re, pedig mindannyian tudjuk, hogy Ők maguk is gyártanak készüléket.
A VAS:
A telefonom gyors. PONT. Azonban, bár Én magam BB fan vagyok el kell ismerni, hogy ez már öreg. És igen valóban komolyabb alapokra kellett volna építeni a leap, classic készülékeket (a passportra gondolom nem lehet ilyen jellegű panasz).
Viszont az egyes web oldalak megnyitási sebessége tapasztalatom szerint inkább a net sebességétől függ, nem pedig a telefontól, persze egy bizonyos szinten felül.
-
Crafter32
őstag
Nem néztem egy droidos telefonhoz képest az időket, de nem hinném szégyenkezni kellene. Szívesebben használom a BlackBerryt böngészni néha, mert gyorsabb és egyszerűbb, mint laptopon. Nincs bajom az árakkal. Minek legyen olcsóbb a Classic, mikor még hasonló telefon sincs a piacon? Passport egy komoly telefon, lazán ott van a mai top android között feleannyiért. A Q5 kifutott modell, de nem tudnék jobb telefont és megbízhatóbbat főleg ha az árát is nézem.
Volt androidom, van a családban is, de csak a hajukat tépik a fagyások miatt. Egy Q5 ilyet nem csinál, hogy hívás közben lefagy. És igenis létező dolog az androidnak még mindig. -
gutriqper
tag
Privát üzenetekben kéne megoldanotok a köztetek fennálló nézeteltérést. Senki sem azért jön ide, hogy az érveitek (méltatlan módon történő) ütköztetését olvassa.
-
kbyte1024
veterán
Hát ez az. Nem lenne bajom vele,csak akkor hagyjuk az apk-t a droidnak. Akkor elmegy hogy a sajat rendszerén király. De ugye mindenki tolja a play áruhazat meg a külömböző droid cuccokat. Akkor meg már keves a vas. Tegyenek alá normálisat és akkor mehet rà a sok apk. Ráadásul ugye a Leep-nel is meg már elötte a Classicnál is mindenki a gyenge Procikra panaszkodott. Nem atomeröművet kell beletenni,de egy normalis vas elferne.
-
eventus
veterán
válasz
kbyte1024 #23 üzenetére
Ez jogos, minimum a Z30 soc kellett volna vagy snapi 400/410 esetleg a 6xx sem lett volna drága. Mindenki tudja, hogy az OS a dragito faktor jelen esetben. Bár droidnal a fene sem tudja mi a drága
Istnag: így van. Kíváncsi leszek a classic utodjara. Twin S4, oszt' 4 mag
-
istnag
addikt
válasz
Crafter32 #30 üzenetére
Neked nem lenne jobb, ha xy weboldal fele annyi idő alatt töltődne be? és ez csak egy példa a sok közül. Lehet nyugtatgatni magatokat, hogy jó ez, mer minek jobb, csak akkor fele ennyiért kell adni a BB-nek a telefonokat és mindenki belenyugszik, hogy ennyi pénzért ez van.
-
Koda #1
tag
válasz
Praetorianus #29 üzenetére
Ebbe igazat adok, persze nem mintha szamitana
Az egyik legkedvesebb baratomnak BB Z10-e van es mint tudjuk abba sem egy mai vas teljesit szolgalatota legfrissebb OS update van fenn a telojan es nagyon smooth a rendszer. En amiota teljesen leszakadtam droidrol (masodik telokent is) csak iOS-t nyusztolok es neha nexusokat stock droiddal, amik IT mernok kollegake (Vannak fenntartasaim fele, de pl. az uj flat design eleg bejovos 5.0-ota, de ez nem ide tartozik
) a lenyeg a BB rendszere stabil es gordulekeny, jol optimalizalva. A droidos athuzott appokkal neha neki is vannak problemai, de az idovel jovo csiszolasok iranyaba optimista. A rendszer logikaja es kezelhetosege is nagyon jo, bar nekem iOS utan kellett egy nap mire raereztem a dogolra
de ha az megvan akkor tenyleg egy logikus, a funkciokat es fo feladatokat konnyen elerheto tevo, latvanyos rendszer rajzolodik ki a felhasznalo elott. Csak azt sajnalom, hogy melohelyen nem engedik a vpn hasznalatat a sajat teloval igy azt nem tudtam BB-n megnezni, pedig kivancsi lettem volna ra.
-
Crafter32
őstag
válasz
Sacredcow #28 üzenetére
De miért is fontos, hogy milyen MSMxxxx vmi van a telefonban? Tudom menő erre gyúrni, de értelmét nem látom. Talán androidos programok futtatók szokták mondani, hogy jobb lenne egy gyorsabb telefon. De ez nem android csak egy lehetőség ha nagyon muszáj. Szerintem nagyon sok embernek gőze nincs, milyen HW van a telefonba, max hallotta a reklámokat.
Ráadásul tényleg ott a Passport ha vki mindenáron magokat akar számolni elalvás előtt. -
Praetorianus
aktív tag
válasz
Sacredcow #28 üzenetére
Szerintem nem a te hozzászólásodra reagáltam, hanem a "fiatalemberére". Arra is csak pont abban a stílusban, amiben ő írt nekem. És nem az első, sőt, rengeteg eszét ismerve nem is az utolsó alkalommal. Tudod ő az az utolsó, mindenbe belekötő, kákán is csomót kereső fajta, akinek a jelek szerint más öröme már nincs az életben, mint trollkodni, és ezzel mások életét keseríteni. Tőle nem is vártam többet... Neked csak annyit, hogy lehet számokkal dobálózni, de droidos fejjel sosem fogod felfogni, hogy normális rendszeren nem minden a számháború... Próbálj ki egyet (persze ne az első modellek közül, hanem valami aktuálisat), és ha még akkor is köpködhetnéked van, akkor várunk szeretettel...
-
Sacredcow
csendes tag
válasz
Praetorianus #27 üzenetére
Mindkettőtök stílusa szörnyen alpári, kérlek az én hozzászólásomra másként reagálj, én is tartózkodom ettől.
Egyrészt megértem, hogy a BB-g gyengébb hardverrel és smooth módon futnak, azonban, ha régebbi hardvert tesznek alá, akkor ne kérjenek el érte annyit.
Itt van pl a BB Leap, amiben MSM8960 Snapdragon S4 Plus van, kétmagos Berryboltban 90k, ami ezért a hárdverért szerintem szánalmasan sok, írom ezt egy nexus 4- gyel a kezemben, ami most lesz 3 éves, és erősebb SOC van benne
A classic egy kutya, ami meg egy százas.
Lehet hogy smooth, de felmerül bennem, hogy miért nem fért már bele egy snapi 800 abba a 100k-ba, 2014-ben, 2015ben. Szerintem ez gázos, pedig vennék BB-t, de nem éri meg a benne lévő vasat az ár. És már egy gyári androidhoz képest olyan sok extra stabilitást sem ad, ami miatt megérné kiadni a plusz pénzt. -
Praetorianus
aktív tag
válasz
kbyte1024 #23 üzenetére
Én senki s*ggében nem vájkálok, te viszont kihúzhatnád a fejed a sajátodból, és megnézhetnéd, hogy mire jók az általad köpködött procik. Mert azt biztos gizda beköpni, hogy sz*r az egész, de ha nem csak a pofádat lengetné a szél, hanem ki is próbáltad volna bármelyiket, akkor nem ugatnál fölöslegesen minden BB topikban baromságot. De hát ez van, isten nem adhatott eszet mindenkinek, ezért aztán veled, meg hasonló marhákkal áldotta meg azt, aki csak csöndben élvezné a telefonját, és nm kíváncsi a f*szságokra...
-
Barcsik
aktív tag
-
eventus
veterán
válasz
Praetorianus #22 üzenetére
Megy a klíma 23 fok, telefon forró
-
kbyte1024
veterán
válasz
Praetorianus #16 üzenetére
Krisztian. Tőlem egymas s...et is ki....ok Garaval,de attol meg ezer eves procikkal adjak ki a telokat. De hát szèllel szembe pisálni marha jó. Igazad van jöjjenek csak ki a 2èves procikkal a mai vilagba. Hajra. Minimum a Z30 procijat kéne belerakni nem még gyengébbet. Miközben ugye az apk-k futtatása megy ezerrel. Ertem èn hogy fan-ság van de....
-
Praetorianus
aktív tag
Most a 40 fokban minden forró bakker
Amúgy el kell ismerni, hogy a kemény 3 db használt játékból az egyik (ami egyébként Amazonból telepített droid program) tényleg képes felforrósítani a valagát egy fél órás játék alatt. Szerencsére nem sok időm van játszani, úgyhogy nem zavar a dolog
-
Barcsik
aktív tag
Android, BlackBerry, Android, BlackBerry, Android, Windows Phone, BlackBerry, Android. És még nincs kizárva, hogy megint BB lesz.
-
Gara68
tag
válasz
Azt hiszem eltévedt! Másik topicban akart Ő írni, hiszen már wp-re váltott és most azt kell(ene) szidnia nem a BB-t szokásához híven.
-
eventus
veterán
válasz
Valóban nem lassú, de kicsit forró tud lenni és az igen zavaró. Modernebb weblapok nagyon izzasztják, ami egy modernebb procival nem lenne gond.
Hejj BB! Kérek egy új alaplapot a telefonomba
-
kbyte1024
veterán
Pont a vasrol irja hogy eros??? Vicces amikor 2eves gyenge procikat dobalna a telojukba.
-
GeryFlash
veterán
Nem lesz ebből semmi. Egyszerűen itt arról van szó, hogy az okos telefon piacnál akik 2009-2010-ben jól reagáltak azok most nyertesek, mert elterjedtek szépen, akik meg nem azok szívnak. Az MS 1000szer tőkeerősebb cég mint a BB és ők is szenvednek mert anno lemaradtak -> mindenki ment iOS/Andoridra -> erre kezdtek el fejleszteni appeket -> és ezt a láncreakciót nem lehet nagyon befolyásolni. Az emberek azt veszik amire a legtöbb App elérhető, ebben mindketten lemaradtak és most szívnak. Ha övék lenne a legjobb szoftver akkor se venné senki (itt a senki= kevesebb mint az emberek 1-5%-a).
Azt, hogy meg lehet oldani az apk-k futtatását azt mindenki érzi, hogy egy mókolt dolog...Én nem vizionálom a BB csődjét, sokáig fogják még húzni ,csak simán látszik hogy évről évre a részesedésük esik vissza és ezen nem lehet mit tenni, maximum ha átcuccolnának Androidra vmi saját BB-s felülettel akkor életben maradhatnának (jöhettek ,,androiddal jobb vóna a nokia a trollok, de BB esetében nincs nagyon más járható út).
Ez a bullshitelés meg hogy saját hardver... Pont az a legnagyobb bajuk biztosan, nem az hogy maga a termék nem trendi és nincs értelmes natív app felhozatal, persze hardver ja, mert a Qualcomm olyan drágán adja az s410-et hogy még mindig azt a 10 ezer éves 2 magos Krait-os SOC-ot kell erőltetni.A másik lehetőség az lenne, ha beleraknának bika akksikat a telefonokban, olcsóbban adnák, és nem iPonenal meg Androiddal versenyeznének hanem a drágább feauter phoneokkal, amiket az emberek az akksi miatt veszik. Persze ehhez kéne egy jelentős prize cut, de ez muszáj lesz. Viszont ennek épp az ellenkezője látszik, a BB nagy pofával sz*rik az akksi időbe, olyan kis akksikat rak a telefonokba mait nem szégyell.
-
jacis
nagyúr
Hajrá!!
-
istnag
addikt
Kérdés, akkor kinek készülnek, mert üzletembereknek sem az is biztos. Ill. lehet, hogy azoknak,de akkor a banki alkalmazások hol vannak, hogy csak egy példát említsek!? A G-s vezetőkből meg nem lehet megélni, nem sokan vannak.
szóval a kérdés adott kinek készülnek ezek a telefonok? -
aelod
veterán
Ha fontos a hardver akkor miért a szoftvert fejlesztik? Utóbbi eddig is fain volt...de hardveresen azért voltak telefonok amik némileg csalódást okoztak.
-
Giovan!
addikt
"mind az iOS, mind az Android előttük jár"-de még a WP is, ami már tényleg szégyen...
-
eventus
veterán
Saját szoftverekhez, "saját" vas célszerűbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kanadai vállalat vezérigazgatója a FOXBusiness kérdéseire válaszolt, a hardver mellett szót ejtett arról, hogy a szoftveres és a biztonsági részleget fogják erősíteni.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest