- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atti_2010 #49 üzenetére
nekem a win 7 is atomgyors, nem éreztem különbséget, főleg mert ssd-n ült, így az mindegy. ezen túl meg a csempék nem érdekelnek, azaz maradnék a normál desktopon, így nem ad semmi extrát, így én pénzt se érte. plusz amennyire láttam a fórumon brazos driverek se nagyon szeretik még, bár ez minden bizonnyal megoldódik. számomra egyszerűen nincs indok amiért váltanom kéne
a win 8-al főleg a metro függés volt a bajom, amire kiszálltam addigra megoldották végülis.
-
törölt tag
válasz
atti_2010 #47 üzenetére
viszont ahol használják pl gizike a bejövő levelek iktatására, ipari gépeket vezérlő konzolon is láttam, és még ezer helyen ahol pl céges környezetben bőségesen elég amire kell, és csak pénzkidobás "haladni a korral" mert egészen egyszerűen fölösleges.
privát otthoni használatra persze már nem a legjobb választás az xp és még finoman fogalmaztam, de pl én próbáltam, egy hónapig nyúztam a win 8-at, tényleg szugeráltam hogy ez nekem jó lesz, de kihagyom. hiába ez a jövő szerintük.
a vistát pl pont az elején megnéztem, céges licenszel teszteltem egyet, borzalmas volt akkor még, így kihagytam. viszonylag hamar jött a win 7 így értelme nem volt váltani.
-
X-Master
tag
válasz
atti_2010 #41 üzenetére
Így van. Engem is hülyének néztek, hogy fél évvel megjelenése után már 64 bites Vistát használtam. Az első fél év kritikus volt, SP1 előtt a régi játékok néha meghülyültek, de már az SP1 után is jól lehetett használni. A korral haladni kell, ha tetszik, ha nem. Hiába esküsznek az XP-re sokan, az már egy 12 éves rendszer.Nagy részük sosem használt mást huzamosabb ideig. Suliban is XP-t tanulják mág legtöbb helyen. 12 év pedig nagyon sok még autóiparban is, nem hogy IT-ben.
-
djculture
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest