- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz
#56573440 #48 üzenetére
A win 8 -al alapvetően 3 probléma van , 1. bejelentkezés -megoldva, 2. Startmenü -megoldva, 3. Csempe - na ezt kell még megoldani egy szemfüles hackernek és azonnal váltottam is, mert gyorsabb a Win 7-nel és kevesebb rendszert zabál fel, 3 hónapig teszteltem minden nyűgjét tudom.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Annyira nem. Az ImgTec rendelkezik már bináris Win8 driverrel (x86 és ARMv7) a PowerVR SGX 545-höz. A Cedar Trailhez ezt lehozni gyakorlatilag két hét, hiszen a hardver az órajelet leszámítva megegyezik.
Igazából nem tudom biztosra mondani, de nem elképzelhetetlen, hogy azért nincs a Cedar Trailnél Win 8 támogatás, mert shader modell 3.0-t írtak rá, és ilyen is a Win 7 driver. Eközben a Win 8-as ImgTec driver shader modell 2.0-t támogat, és ezt írták a Clover Trail specifikációkba is. Vagyis papíron ez a kettő nem egyeztethető össze. Ugyanakkora valószínűnek tartom, hogy a Cedar Trail felhasználókat a működés jobban érdekli most minthogy a visszavett képességek miatt fájjon a fejük. Éppen ezért most látok esélyt arra, hogy legyen eredménye egy petíciónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bluetooth hangszórók
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest