- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-Master
tag
Azaz, na az kellett volna még a boldogsághoz. Na mindegy, haveromnak most romlott el a vinyó, rakott bele egy másikat, de rendszert majd 7végén telepítünk neki, ami a Windows 8 lesz
(ha nem megy, akkor a hetes)
Celeron 2,4
512 Mega Ram
Asus Geforce 2
2x20 GB MaxtorMeglátjuk, mi sül ki belőle.
-
X-Master
tag
válasz
atti_2010 #41 üzenetére
Így van. Engem is hülyének néztek, hogy fél évvel megjelenése után már 64 bites Vistát használtam. Az első fél év kritikus volt, SP1 előtt a régi játékok néha meghülyültek, de már az SP1 után is jól lehetett használni. A korral haladni kell, ha tetszik, ha nem. Hiába esküsznek az XP-re sokan, az már egy 12 éves rendszer.Nagy részük sosem használt mást huzamosabb ideig. Suliban is XP-t tanulják mág legtöbb helyen. 12 év pedig nagyon sok még autóiparban is, nem hogy IT-ben.
-
X-Master
tag
válasz
VaniliásRönk #36 üzenetére
Erről hallottam, valami 20 megával elment, innen indult az ötlet. Amúgy próbáltam XP-t 32 Megával, de nem indult. 64-el viszont teljesen jól használható, amíg fel nem rakod a frissítéseket. Onnantól meg van halva az egész, alig vánszorog.
-
X-Master
tag
Windows 8-ban lehet régebbi, nem 8-ashoz való drivert feltenni?
Kíváncsi lennék, mert Windows 7 alatt működik a dolog, és így lehetséges, hogy Win7 Ultimate-et futtat
az 1 GHz-es Pentium 3-asom, 640 MB RAM-mal, (aminek az ezredrésze is bármire elegendő by Bill Gates, egy 20 Gigás Maxtor vinyóról, és a DirectX is megy a Geforce 2 mx200-on, csak az Aero az amit nem támogat.
Élményindex: 1,0 (VGA), 1,5 (CPU) 1,5 (RAM), 1,9 (Aero, ami nem működik) és mindezt lenyomja kemény 4,6-al a 10 éves Maxtor vinyóÉn bolond, megpróbáltam rá feltenni a Win8-at de a proci utasításkészletéből valami hiányzott sajnos, így nem indult a telepítő.
Van még itt akkora állat rajtam kívül, aki ilyesmikkel szórakozik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest