Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
djculture #27 üzenetére
Ennek nagyon prózai oka van. Az Intelnek nem áll rendelkezésére megfelelő kapacitás, hogy az elavuló termékeket is támogassa, mert az aktuálisan futó projectek mindent felemésztenek. Az Atom esetében meg a PowerVR futott hasonló problémába, nem függeszthetik fel a többi rendszer támogatását az Atom miatt, teljesen mindegy mennyit fizetne az Intel, az piaci öngyilkosság lenne.
Persze az Intel presztizsének még mindig jobb ha játsszák a kőarcot és előadják, hogy ők telibesz**ják a vevőket, ha nem tetszik vegyél újat, mert a tehetetlenségük elismerésével megrendülne a felsőbbrendűségük illúziója.#13 Abu85: Ha az Intel kijelenti, hogy támogatás nuku, slusz-pasz, az egy nagyon egyszerű és tiszta megoldás, a vevők haragja nagyrészt az OEM-eken fog lecsapódni, az Intel meg szinte csak profitál az ezáltal generált extra eladásokból.
Az egyetlen kockázat, hogy az OEM-ek bepöccennek és kihangsúlyozzák, hogy ez az Intel sara és erről ők nem tehetnek. Ezzel párhuzamosan elkezdhetnek nagyobb mértékben a Brazosra építeni a megtépázott hírnevű Atom helyett.
Az a kérdés, hogy az OEM-ek hajlandóak-e az Intel helyett "arccal hárítani a murvát". -
ronson
őstag
válasz
djculture #24 üzenetére
Öööö, ez mind Lenovo gép.
Akkor nem lehet, hogy ez a lenovo sara lesz?
Ott azért vannak furcsa dolgok.
Igaz az én notim a konzumer kategóriát erősíti, de jól beszoptam vele, mert nem gondoltam, hogy létezik olyan i5-ös noti, amin nem multitouchos a tochpad.Utálom is rendesen.
Ja, nem beszélve arról, hogy már win7 alatt is bele kell törölni az nvidia registrybe, hogy menjen a brightness control.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest