Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
atti_2010 #49 üzenetére
nekem a win 7 is atomgyors, nem éreztem különbséget, főleg mert ssd-n ült, így az mindegy. ezen túl meg a csempék nem érdekelnek, azaz maradnék a normál desktopon, így nem ad semmi extrát, így én pénzt se érte. plusz amennyire láttam a fórumon brazos driverek se nagyon szeretik még, bár ez minden bizonnyal megoldódik. számomra egyszerűen nincs indok amiért váltanom kéne
a win 8-al főleg a metro függés volt a bajom, amire kiszálltam addigra megoldották végülis.
-
törölt tag
válasz
atti_2010 #47 üzenetére
viszont ahol használják pl gizike a bejövő levelek iktatására, ipari gépeket vezérlő konzolon is láttam, és még ezer helyen ahol pl céges környezetben bőségesen elég amire kell, és csak pénzkidobás "haladni a korral" mert egészen egyszerűen fölösleges.
privát otthoni használatra persze már nem a legjobb választás az xp és még finoman fogalmaztam, de pl én próbáltam, egy hónapig nyúztam a win 8-at, tényleg szugeráltam hogy ez nekem jó lesz, de kihagyom. hiába ez a jövő szerintük.
a vistát pl pont az elején megnéztem, céges licenszel teszteltem egyet, borzalmas volt akkor még, így kihagytam. viszonylag hamar jött a win 7 így értelme nem volt váltani.
-
törölt tag
szerintem ennek az aláírásgyűjtésnek 0 értelme van. ha az intel mégis beadja a derekát és mégis azt mondja hogy csináljátok (amit nem fog szerintem) akkor is jövő november elejénél hamarabb esélytelen hogy kikerüljön
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest