Új hozzászólás Aktív témák
-
Így van, én is ezt magyaráztam nekik, hogy attól hogy némely gyártó rak bele egy használhatatlan makró kamerát, attól még a többi simán használható. Na most miattam rakhatnak rá 4.-nek egy makró lencsét is, ha lesz benne cserébe ultrawide esetleg egy zoom mellette(az, hogy a Oneplus 8 lespórolta a zoomot, az meg a Oneplus szegénységi bizonyítványa
)
-
törölt tag
"Amiről te beszélsz az irreleváns, mert ilyen max 25 ezres telefonban van."
Fel lett hozva két példa, hogy ez nem igaz, mert jóval 25 ezer felett is tapasztalható ez a tendencia. Szóval nem poén, sokkal inkább az a poén amit írtál, mert totálisan nem igaz. A Honor ezek szerint nem jó példa mert magasan 25 ezer felett van még most is és szerinted ezek szerint gagyi. Ráadásul ez egy szakmai fórum, elvárná az ember, hogy aki ide ír egy minimális mértékben legalább képben legyen a dolgokkal. Köszi az értelmetlen és közel sem szakmai inkább dilettáns kötekedésedet.
(#53) Tewe013: Neki lehetne sorolni hajnalig csak kötekedni jár ide totál értelmetlen dolgokkal.
-
-
törölt tag
Ha mellé tesznek egy 2mpx-es mélységszenzort és még 5-8mpx-es semmire nem való kamerákat, hogy legyen legalább három kamera, annak aztán sok értelme van. Ez sokkal nagyobb bullshit, mint beletenni egy maximum két kamerát, amik legalább normális minőségűek. Az nagyobb baj, hogy manapság az userek felülnek ennek a "minél több kamera legyen a minőség másodlagos" parasztvakításnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged