A Google marad a konzervatív formatervnél

Legalábbis a Pigtou exkluzív renderképei alapján. A Google több formatervet készített a Pixel 5-höz, bízunk benne, hogy a szolidabb megoldást választják.

Februárban a Front Page Tech húzott elő a kalapból exkluzív rendereket, a CAD fájlok pedig elvileg extrém megbízható forrásból származtak. Tény, hogy az akkori megjelenés ritka egyedi lett volna, bár az esztétikai minőségéről nyilván lehetett vitatkozni. A Pigtou szintén exkluzív értesülései alapján viszont a Google Pixel 5 lényegesen konzervatívabb vonalvezetésű lesz és a harmadik hátlapi kamera is eltűnt. A jó hír viszont, hogy kompakt készüléknek ígérkezik. (De határozottan nem összekeverendő a teljesen bizonytalan Pixel 4a-val, ami vagy lesz, vagy nem lesz, vagy kicsit később lesz, mintha soha nem lenne.)

A renderek alapját képező adatok szerint a Pixel 5 144,6 x 70,4 x 8 milliméter lesz, amihez a Pigtou számításai szerint 5,78 hüvelykes, valószínűleg QHD felbontású OLED panel tartozik. Az előlapi szenzor bekerül a bal sarokba, a viszonylag helyigényes Soli radart pedig hagyományos ujjlenyomat-olvasó váltja a hátlapon, ami szerencsére kevésbé extrém kialakítású, mint a korábbi rendereken. Viszont a három szenzorból is eltűnt egy, így a terebélyes, négyzetes szigeten csak két kamera látható, a jack csatlakozó pedig továbbra is hiánycikk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés