- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Hopkins95 #42 üzenetére
LOL!
Leírtam, ezen mi nem érthető a számodra? A példa is egyértelmű. Ráadásul nagyon kevered a dolgokat... De még egyszer... Az Iphone 11 Pro-ban van 3 kamera nem a sima 11-ben. De egyikben sincs bullshit szenzor, mindegyik 12mpx-es, és komoly szenzorral rendelkeznek nem 2mpx-es makró meg hasonló bullshitekkel operál.
-
-
törölt tag
válasz
Hopkins95 #23 üzenetére
Nálam lényegében a méret miatt nyerő, de a nyers droid ami viszi a dolgot. Nálam egyszerűen tökéletesen működik, de lehet hogy csak én vagyok ennyire háklis a bugokra, problémákra stb. Engem az szomorít el, hogy minden topikban ráfogják a problémákra hogy az nem a gyártó által módosított droid hibája, hanem az alap androidé. Pedig nagyon nem, Pixelen nem tapasztalom ezeket a problémákat. Tény hogy vannak, de azért na.. Szerintem sokan akik nem használtak még Google telefont, azok azt hiszik hogy eredendően bughalmaz..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest