- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87 #1651 üzenetére
Itt nemcsak a Huawei a tét, hanem az összes kínai márka. A droidos telefonok 60-65 %-a kínai márka. Ha kína dobja a droidot, akkor a googlenek marad a Samsung és az aprólék, és pár év alatt elvesztene a google kb másfél milliárd felhasználót. Hár ezért kapaszkodik a gugli 10 körömmel a Huaweibe. Nem szeretnének a világ legkisebb mobil os rendszere lenni.
-
válasz
aprokaroka87 #1648 üzenetére
Viszakozni lehet. De visszacsinálni már nem. Kétlem, hogy kína hagyja magát bármikor hasonlóképp szivatni. Szerintem a gugli és a droid aranykorának vége. Már csak az a kérdés, hogy még idén dobja kína a droid rendszert, vagy csak jövőre.
-
doooo
veterán
válasz
aprokaroka87 #1648 üzenetére
Ahogy mondod: lehet.
-
Hieronymus
veterán
válasz
aprokaroka87 #1618 üzenetére
Már bocsánat, de Amerikában nem a cégek választanak.
Az államokban élő szavazati joggal rendelkező emberek adhatnak le voksot.
Az"America First" meghirdetett elv, már önmagában is kellően demagóg ahhoz, hogy sok szavazatot hozzon.
Megállítja az illegális bevándorlást Mexikóból. Megállítja a Kína előretörését. Térdre kényszeríti a világ egyik legnagyobb kínai vállalkozását. Megteremti az életre kelt amerikai álmot. A mennyország előtti utolsó megállót Amerikának fogják hívni.Vajon melyik nagyvállalat fog nyíltan állást foglalni ellene?
Egyből kiderül, hogy évek óta kevesebb adót fizettek meg, mint kellett volna. Ráadásul valamelyik ellenséges állam bérencei. -
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #1472 üzenetére
Ugyan, hatalmas nézettségű tv műsorokban, újságokban bírálják (nem csak Trumpot, bárki korábban) napi szinten. Kínában ez elképzelhetetlen.
-
válasz
aprokaroka87 #1460 üzenetére
Aki használja, annak jó, egyszerűbb, meg így akarják szélesebb körben terjeszteni.
-
válasz
aprokaroka87 #1458 üzenetére
Az áruházból frissül az is, csak alapban adott a szükséges folyamataival, ráadásul nem lehet teljesen eltávolátani, csak letiltható.
-
válasz
aprokaroka87 #1456 üzenetére
Van még olyan gyártó, ahol nem adott alapban?
-
válasz
aprokaroka87 #1438 üzenetére
Tudod mi az igazi veszélyforrás gugliéknak? Az, hogy lesz párszáz millió telefon, pl. európában a telefonok fegalább fele, amit nem ők kontrollálnak (=lehallgatnak). De a rivális oroszoknál ez az arány szerintem 70%., a gazdasági ellenség Kínában 90+ %.
(#1439) Giovan!
Miután van aki atombombát dobott civilekre...ráadásul nem is egyszer...persze az legalább annyira lényegtelen momentum, mint az amcsi demokráciában a feketék elnyomása, terrorizálása. -
eladogeppc
veterán
válasz
aprokaroka87 #1327 üzenetére
Természetesen az OS is fontos. Az Apple zárt rendszerben dolgozik, ami néha nem is baj. Sokszor tapasztaltam azt, hogy az XR több alkalmazásomat tudta memóriában tartani mint az S10, pedig fele annyi RAM volt benne. Kvázi azonnal tudtam őket használni.
De ettől nem lesz egyik rosszabb a másiknál. Más.
A szintetikus teszt nem farok méregetés. Azért a 3D teljesítmény még PC esetében is fontos. Nem farok méregetésnek vesznek az emberek jó videokártyát, hanem hogy akadás mentesen tudjanak játszani.
Sajnos az Android még mindig hajlamos meg-meg torpanni akár 12GB -RAM-al is.Plusz a Google még mindig a legnagyobb adatgyűjtő cég a földön !!
Ebből élnek. -
eladogeppc
veterán
válasz
aprokaroka87 #1325 üzenetére
Én értem, ti nem értitek. Nem akarjátok. S9 Plusom van, azt nyomogatom, de volt S10 simám, amit el is adtam, mert igen hamar merült a napi használatban. iPhone XR-em lett utána, hát ég és föld. Viszont nekem kamerában az nem hozta amit szerettem volna. App indításban és napi használatban az iOS pörgősebb volt.
Mondom ezt úgy, hogy S9 Plusom van, ami szerintem nem szar telefon. -
eladogeppc
veterán
válasz
aprokaroka87 #1318 üzenetére
Atomgeszi: Picit nyomj már át az IOS részre: [link]
Mi 9: 371020
iPad Pro 2018 (11-inch): 550546 - 2018 !!!Kamera: iPhone XS Max vs P30 PRO - [link]
Eget verő különbség nincs a kettő között például videó téren.DXOMARK:
iPhone XS MAX 105/82 - Released 2018, September
P30 PRO : 112/89 - Released 2019, March
Szóval akkor melyik volt előbb ? Hát igen. Majd a 2019-es iPhone-okat megnézzük mit csinálnak. -
válasz
aprokaroka87 #883 üzenetére
Nem dramatizálok, csak készülök a legrosszabbra. Kínai telefonom van (ZUK Edge) és elnézve a nemkínai márkák tudását és ár/érték arányait, biztos hogy a következő telefonom is kínai lesz.
(#881) Ixion77
Azt nekem ne mesélje senki, hogy a Huawei megregulázását nem lehet úgy megoldani, hogy a hétköznapi kisember ne legyen megszivatva. -
válasz
aprokaroka87 #874 üzenetére
Miért? Ezt tőlük kérdezd ne tőlem.
Persze egy Samsung felhasználó most vigyorog, de a huawei tulajok nem igazán örülnek még akkor se ha a P30 Pro van a kezükben.(#876) joey04
eddig úgy néz ki a politika játékszerei lettek. Trump füttyent, guglikutya ugrik és vicsorog a csúnya Huaweire -
Micsurin
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #870 üzenetére
Tök véletlen ők kapták meg talán a leghamarabb a Q-t tesztelni...
És tök véletlen lett a google konferencián mint kiemelt partner az Oppoval együtt külön említve.@Ixion77 szerinted ez minek a következménye?
-
pit stop
addikt
válasz
aprokaroka87 #720 üzenetére
Persze, mint a BB, a WP, meg a Tizen pl. Ja várj bocs, nem jó példák mert részben pont ebbe buktak bele
-
Fitzgerald
veterán
válasz
aprokaroka87 #715 üzenetére
Persze hogy nem, csak flexel mindenki orrba-szájba. Szépen meg fognak majd egyezni, aztán elcsitulnak a dolgok.
-
troviko
senior tag
válasz
aprokaroka87 #713 üzenetére
Többek között ezért nincs jog-, de főleg erkölcsi alapjuk pampogni, és önkényesen cégeket tönkretenni (Amúgy a Hua pont megérdemli, csak akkor megérdemli a Google is, meg az Apple is, meg az MS is).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google felfüggeszti számos üzleti kapcsolatát a kínai gyártóval, amely elsősorban az Android használatát érinti és nagyon nehéz helyzetbe hozza a Huawei-t.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Haditechnika, harcászat
- Revolut
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest