Hirdetés
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolie Polie
junior tag
" A kínai óriás egyszeri díj ellenében teljes hozzáférést enged 5G szabadalmaihoz, licenszeihez, kódjaihoz és gyártási ismereteihez minden olyan amerikai cég számára, amely a Huaweitől teljesen függetlenül akar gyártani, telepíteni vagy üzemeltetni 5G technológiát."
Már sejthető előre a válasz.
-
andrás47
senior tag
Van itt probléma másfele is azért :[link]
-
válasz
szabi__memo #1665 üzenetére
Ez meredek.
-
szabi__memo
nagyúr
-
Rolie Polie
junior tag
Eddig nem voltak róla hírek, hogy baj lenne vele, de ha tudsz bizonyítékot rá, hogy szar/hibásak mutasd meg.
Azzal, hogy okoskodsz és lehúzod a másikat még nem bizonyítottad igazadat.Jogos a kérés, erre én is várnám a választ...
De addig is éppen minden fordítva van, mivel az ellenkezője az igaz.
Elégedettek a felhasználók és a tesztelők a már tavasz folyamán kiadott "frissített" telefonokkal hw,sw terén egyaránt. Előtte ezt is ütötték vágták rendesen.„It began shipping the foldable FlexPai smartphone to customers last month (March 2019) just like it earlier estimated. So far, no consumer or reviewer has come forward to complain about the consumer edition of the Royole FlexPai.
(The Developer edition of the device, on the other hand, had a lot of “faults”.)”
……
Besides the flexibility, the robustness of the display is also an enomer advantage. It might be difficult to destroy this display. For quality control, the manufacturer has probably bent the display over 200,000 times, without consequential damage.
……
Számos oldal most is árulja amúgy -
válasz
Hieronymus #1660 üzenetére
Del-Korea regi szovetseges.
-
válasz
Hieronymus #1660 üzenetére
Yepp, egyetértek. Ha kicsit belegondol az ember, rájön, hogy bármilyen cég kerülhet hasonló módon célkeresztbe, maximum nem az 5G miatt, hanem mondjuk azért, mert a Trampli aznap balfa résülte a pár szál haját, nem jobbra. Jó kis lecke volt ez a teljes iparnak, hátha erőre kap egy európai OS ennek nyomán (nem fog, de reménykedni azért lehet).
-
-
Mondom a Note7 UTÁN...
Bizonyára nem olvastad a fórumokat a akkoriban. Károgók hada rakta félre a pénzt koszorúra a Samsung gyorsan bekövetkező temetésre. Aztán nem lett belőle semmi. Itt is voltak önként jelentkezők a Huaweinek gödröt ásni. Ebből sem lesz tömeges elpártolás. Arrol nem beszélve, hogy a "nemkapfrissítést" para kicsit lájtosabb mint a "jujjezisfelrobbanik" -
Samott
addikt
Nem is ez a fontos, hanem hogy a baj mar megtortent, a marka serult: ezutan mindenkiben benne lesz ha huaweit vasarol barmikor ujra kimondhatjak a fatvat a cegre es ugrik a tamogatas, megint jon a bizonytalansag. Es az amcsik ezt akartak, meg is csinaltak. A huawei gyanus, el lett ultetve a fejekben. En azert varom a T6-os tabletjuket...
-
válasz
aprokaroka87 #1651 üzenetére
Itt nemcsak a Huawei a tét, hanem az összes kínai márka. A droidos telefonok 60-65 %-a kínai márka. Ha kína dobja a droidot, akkor a googlenek marad a Samsung és az aprólék, és pár év alatt elvesztene a google kb másfél milliárd felhasználót. Hár ezért kapaszkodik a gugli 10 körömmel a Huaweibe. Nem szeretnének a világ legkisebb mobil os rendszere lenni.
-
válasz
aprokaroka87 #1648 üzenetére
Viszakozni lehet. De visszacsinálni már nem. Kétlem, hogy kína hagyja magát bármikor hasonlóképp szivatni. Szerintem a gugli és a droid aranykorának vége. Már csak az a kérdés, hogy még idén dobja kína a droid rendszert, vagy csak jövőre.
-
doooo
veterán
válasz
aprokaroka87 #1648 üzenetére
Ahogy mondod: lehet.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
-miura
csendes tag
A topik zárható
-
mjani1172
addikt
válasz
Piszmaty76 #1645 üzenetére
Tehát nem találtok eladó Huawei Mate 20 Pro és a P30 Pro-t?
Sok sikert az élethez.
-
Stevo80a
csendes tag
válasz
7Heads Drago #1040 üzenetére
"Meghökkentő módon a Mate 20 Pro és a P30 Pro csúcskészülékektől is előszeretettel válnak meg a felhasználók"
Hol? Mikor?
Mert en bevasarolnek beloluk... -
Ricardo
titán
Ez komolyan hangzik. Kíváncsi vagyok mekkora hullámokat ver.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Totheground #1636 üzenetére
Ha ellened szervezkednék szeretném, hogy lásd?
-
Micsurin
nagyúr
Úristen... Szörnyű, engedik a Kínát a világuralmi tervekkel érvényesülni. Mi lesz itt, a világűrből fognak támadni ezek után repülő rájákon és cápákon amikre lézer fegyverek lesznek erősítve.
Meg kell állítsa valaki őket! Megyek is a Twitterre van ott egy a témában igen aktív ember, aki a nemzetek végső reménye lehet!négy!¡4!4! -
Quqesz
nagyúr
[link] amerika vs kína
-
joey04
titán
válasz
philoxenia #1600 üzenetére
szerintem meg tény.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Hieronymus #1624 üzenetére
Így van, ez egy másik sztori. A háttéralkuk a trump és a cégek közt jöhetnek létre, nem nyilvános kampányban.
-
"Senki, de a háttérben köttethetnek megállapodások. Állítólag a gogli mellé ....."
Ez ugye egy teljesen más történet. Nem arról szól, hogy nyíltan ellene kampányolnak a választási harcban
vagy a leendő ellenfelét segítik.
A logouton szokás írogatni, hogy nem tanulunk a múltból. Van néhány politikus aki tanult az osztráktól. Trump az egyik. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Hieronymus #1622 üzenetére
T egy b... szerintem.
-
Nem kell ehhez chemtrailes.
Trump nekiment a Google-nak
Trump újra nekiment a jegybanknak -
Quqesz
nagyúr
válasz
Hieronymus #1619 üzenetére
Senki, de a háttérben köttethetnek megállapodások. Állítólag a gogli mellé a qualcomm, broadcom és az intel is beállt a lobbizásba. Nem akarnak ekkora partnert elveszíteni.
-
válasz
Hieronymus #1619 üzenetére
Vajon melyik nagyvállalat fog nyíltan állást foglalni ellene?
Egyből kiderül, hogy évek óta kevesebb adót fizettek meg, mint kellett volna. Ráadásul valamelyik ellenséges állam bérencei.Na igen. A világ már csak ilyen, amióta a chemtrailes, zsidó, gyíkemberek irányítják.
-
válasz
aprokaroka87 #1618 üzenetére
Már bocsánat, de Amerikában nem a cégek választanak.
Az államokban élő szavazati joggal rendelkező emberek adhatnak le voksot.
Az"America First" meghirdetett elv, már önmagában is kellően demagóg ahhoz, hogy sok szavazatot hozzon.
Megállítja az illegális bevándorlást Mexikóból. Megállítja a Kína előretörését. Térdre kényszeríti a világ egyik legnagyobb kínai vállalkozását. Megteremti az életre kelt amerikai álmot. A mennyország előtti utolsó megállót Amerikának fogják hívni.Vajon melyik nagyvállalat fog nyíltan állást foglalni ellene?
Egyből kiderül, hogy évek óta kevesebb adót fizettek meg, mint kellett volna. Ráadásul valamelyik ellenséges állam bérencei. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Hieronymus #1617 üzenetére
Nem hiába probálkozna Trumpnál lobbival az amerikai cégek is.
Megtörténhet az is hogy ha nem jutnak egyezségre akkor majd lehet a most "megkárositott" cégek nem az ő kampányukat támogatja majd.Azért arra kiváncsi lennék hogy Trump tanácsadói tájékoztatják-e arról, hogy az ilyen cégekkel nem árt a jó viszony, mert sose tudod hogy amikor kell akkor ki mellé állnak majd.
-
válasz
Totheground #1598 üzenetére
Nem lehet.
Engem a legkevésbé sem zavar az, hogy a Huawei nem építhet az államokban 5G-t.
Engem a végletekig zavar az, hogy a telefonom egy idő után már nem kapok (biztonsági) frissítést. Még akkor sem ha a Google és a Huawei is akarná adni.
Magyarul, hogy mindenki értse. A nagy fehér főnök, az újraválasztása érdekében engem károsít meg, itt Európában. -
Quqesz
nagyúr
[azért] a huawei is tisztában van a várható veszteségekkel.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Giovan! #1611 üzenetére
Az USA miben fenyeget téged? Komolyan érdekelne.
A hülye döntései gyakorta globális szívást eredményez(het)nek, nem igazán próbálja a balhéit belföldön tartani. Aztán ha egyszer egy túl nagy kutyába rúg bele unalmában, aki megteheti hogy visszaharapjon, szerinted NATO tagként kik lesznek a golyófogók? Remélem csak túlparázom a dolgot, de nagyon nem tudnak a seggükkön megmaradni. Csak idő kérdése...
-
Giovan!
addikt
válasz
Totheground #1612 üzenetére
Nehéz eldönteni hogy tényleg ennyi van a fejében, vagy a szavazóinak produkálja magát. Én hajlok rá, hogy inkább az elsőről van szó, de az is lehet, hogy pusztán remek színészi képességekkel van megáldva az öreg.
-
Giovan!
addikt
válasz
Piszmaty76 #1609 üzenetére
Lol, USA nélkül te és én most nem beszélgetnénk itt, hanem valami munkásindulóra masíroznánk valami diktatúrában...
Kína még nem jött balhézni a 'szomszédjainkhoz', a diktatúráját pedig remélhetően belföldön tartja.
Igaz, Kína egyelőre csak gazdaságilag tesz tönkre országokat, de tényleg, remélhetőleg ennél nem megy messzebb. Remélhetőleg...
Az USA miben fenyeget téged? Komolyan érdekelne.
#1610) Totheground:
Mondjuk Trump stábjának felhígulása jórészt Trump személyének köszönhető. Annyira kretén szegény, hogy az már a régi republikánus arcoknak is vállalhatatlan, a helyükre érkező lelkes idióták (nem jut eszembe jobb szó erre) pedig nem igazán rendelkeznek elődeik tapasztalatával. -
Totheground
addikt
válasz
philoxenia #1607 üzenetére
Ez egyelőre csak következmények nélküli csuklóztatás. Alaphangot én is rühellem Trumpot, de van, amiben az ő mentalitása kell. Trumpnál sokkal nagyobb baj a stábjának a felhigulása.
”Kína még nem jött balhézni a 'szomszédjainkhoz', a diktatúráját pedig remélhetően belföldön tartja“
Akár tetszik, akar nem, az USA jelenleg a globális “rendőrség”, és ez néha azzal jár, hogy a szomszédban balhézik. És meg mindig jobb, hogy megteszi, mintha hagyná, hogy minden menjen a maga útján. Az meg, hogy ezt a saját politikai érdekei mellett teszi, majdhogynem normális.
Hibaznak időnként? Kurva nagyokat is, lásd az egész demokráciát a Közel-Keletre téma. Bár ott valami kapitális elcseszés lehetett, a CIA-nál nem idióták dolgoznak.Végezetül pedig: az USA fegyveres villongásai lokálisak, időnként egy kis (nagy) ripple hatással.
Viszont ha későn derül ki, hogy pandamaci kedvenc cégének egy esetleges kiskapuja valahol ott van a glibák is kommunikáció 80%-ában, na az kurva nagy gáz lesz. -
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Giovan! #1608 üzenetére
Elolvastam. Mint ahogy sok mást is Kína vs. USA témában. Én (és tuti hogy nem vagyok ezzel egyedül) veletek ellentétben Kínát csak pontenciális veszélyként tudom értelmezni itt Magyarországon, ellenben a hisztis fogyatékos irányította US-t határozottan valós és tényleges fenyegetésként. Kína még nem jött balhézni a 'szomszédjainkhoz', a diktatúráját pedig remélhetően belföldön tartja.
-
Giovan!
addikt
válasz
Piszmaty76 #1605 üzenetére
Elolvastad egyáltalán a hozzászólásomat? Én nem Trumpban hiszek, hanem abban hogy Kínát meg kell állítani.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Totheground #1606 üzenetére
-
Totheground
addikt
válasz
philoxenia #1604 üzenetére
Na ez az, amire nem mernek mérget venni, főleg nem hosszú távon.
Egyébként meg a rendelet nem a telefonos részleget célozza, hanem általában tette tiltólistára a céget és a partnereit. És ennek csak így van értelme, különben azonnal indulna a kiskapuzás (másrészt meg a trade sanction természetes vagy jogi személyt céloz általában, és nem szőrözik azzal, főleg nem egy ilyen átláthatatlan cégnél, hogy pontos legyen). -
Giovan!
addikt
válasz
philoxenia #1599 üzenetére
A hivatalos indoklás szerint az állampolgárok biztonsága miatt kellett meghozni a döntést.
De tudod mit, ha tényleg csak üzleti okai voltak, én akkor is örülök hogy meghozta, mert biztonságosabb lesz a világ a huawei nélkül -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Totheground #1598 üzenetére
Nem, pont a telefonrészleg az ami problémás. Azt igenis támogatom, hogy vizsgálják meg nagyon tüzetesen minden beépített nagyobb hálózati eszköz minden hardverét és szoftverét, mert az 5G hálózatokban már iszonyatos veszélyek rejtőzhetnek egy alvó és utólag kihasználható sebezhetőségben. Azonban a telefonok esetében igenis illiberális, a szabad piacot torzító beavatkozásról van szó, pont azt csinálta Trump amivel a másik felet vádolta. Hatalmi szóval beavatkozott üzleti érdekből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Google felfüggeszti számos üzleti kapcsolatát a kínai gyártóval, amely elsősorban az Android használatát érinti és nagyon nehéz helyzetbe hozza a Huawei-t.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Eladó i3-13100f/ASRock Z690PG
- Folyadék hűtés alkatrészek (Komlett hűtőrendszer)
- iPhone 16 Pro 256 GB Desert Titán - 0 Perces - HFGY42Y2HX Warranty: 2025-12-28
- ! Dell Precision 5560 ( XPS 9510 ) 4K+ Touch/i7-11850H/32G/512G/NV Quadro/IR/FPR
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BONTATLAN Redmi 14C dual SIM 128 GB ROM NFC Midnight black
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest