- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz
batai15 #1226 üzenetére
Veled szemben én tiszteletben tartom más véleményét. Lehet fikázni, bántani, lealázni mindenki előtt, ebben nagyon nagy vagy ! Mint írtam - de valószínűleg a magyar nyelv nem lehet az erősséged - a fentiek egytől-egyig teljesen szubjektív vélemények.
Elhiszem azt is, hogy nem tudod mi a különbség jó és rossz telefon között.
A kezem között rengeteg telefon megfordul. Az elmúlt 1 hónapban 5 féle volt a kezeim között. Így van összehasonlítási alapom.
Akárki akármit mondd, az iPhone-ok videózási képességei messze-messze a többi felett járnak. Fotós képességekben már nem ilyen egyszerű a kép. Huawei is szép képeket készít, nem állítottam mást.
Az én elvárásaimnak nehéz megfelelni, hiszen a következőeknek kellene megfelelniük:
- Vizállóság
- LowLight video minősége legyen rendben. Értem ez alatt, hogy OIS és fókusz ne szenvedjen, ne essen szét a kép, ne legyen zajos
- Video gimbal nélkül legyen élhetően stabil, nem baj ha menet közben picit imbolyog, az nem zavar
- Macro legyen rendben
- Fotóknál ne legyen oversharpening, vagy épp képmosás (Lásd Samsung effekt). Tudom, RAW-ban kell fotózni !
- Akku bírjon legalább napi 6-7 óra üzemidőt úgy, hogy én GPS-t nem használok
- Kijelző fényereje legyen megfelelő még napsütésben is. S10-nél 1000-1200nit-eket magyaráznak, csak épp a buszon nem láttam a kijelzőt úgy, hogy reggel még nem is volt baszott nagy fény
- Sztereo hangszórópár a mobilban
- Dual audio a két bluetooth headset miatt
- Vezeték nélküli töltési lehetőségHa valaki megnézi milyen telefonokat adtam el, láthatja, hogy S8 többször visszatérő modell volt, mint annó az LG G4.
Videó terén sajnos egyik Huawei sem tudja megütni a mércét. Jó fényviszonyoknál az EIS OIS kombó jó, de sötétben ahogy lépked az ember, az éles fények rázkódnak.Nem vagyok suttyó, nem vagyok ökör, de attól, hogy megfogalmazom a magánvéleményem még nem kell VIP tagságot venni. Elolvasod ha akarod, de ha nem, az sem baj.
-
eladogeppc
veterán
válasz
batai15 #1218 üzenetére
Kamerákat ki is gyártja ? Sony és Samsung.
Öngól.
Optikákat ki gyártja a Huawei-nek ? Leica.
AI ? Minek ? Mire használod ?
Alkalmazás optimalizálásra ? Mert akkor nézd vissza, mióta használ a Samsung külön optimalizációt az Android felett.
Fotózásra ? Érdekes, hogy még egy mezei LG G4-el és egy Samsung S5-el is kíváló fotókat lehetett készíteni. -
Varezolásról szó sincs, eddig is megvettem az általam használt progik fizetős verzióit. Legfeljebb nem a play-en keresztül támogatom az arra érdemeseket. Ma már szinte minden alkalmazásban ott a "Donate", vagy ha nem az alkalmazásban akkor a honlapjukon. Tehát nem feltört progikra vadászom, hanem playnélküli legális módszereket keresek. Mert lehet hogy holnap az én telóm lesz a következő...
-
Quqesz
nagyúr
A mostanitól tuti nem. Aki megvette a telefont egyben szerződést is kötött a goglival, ezt akkor egyoldalúan rugná fel. A kövi huawei modell az ifa szeptemberi kiállításra érkezhet legkorábban(mate széria). Az min 3 hónap. Addig sokminden történhet:
feloldják a tilalmat, új oprendszer, kiviszik a google központot az usa-ból.....honorral nem tudni mi a helyzet, kiderül egy kalap alá veszik-e. -
nozs23
addikt
Ip védelem kompaktabb házban . - Motorola Defy, 2010
Vezetek nélküli töltés . - Nokia, 2012
Piezo elektromos kijelző - Mi?
Írisz szkenner - Mára kuka, nem is ok nélkül.
Kamerák drasztikus fejlődése - Nem innováció és nem is feltétlenül igaz.
Soc-ram modulok memóriák drasztikus gyorsulása. - Nem innováció.
Kijelzőbe épített ujlenyomat olvasó - Ujjlenyomatolvasó lassan 6 éve van telefonokban, az hogy a kijelző alá került a kijelző méret növelése, kávák csökkentése miatti szükséglet, nem pedig innováció.
Dedikált npu . - Még egyszer, mi ennek a gyakorlati haszna, amit érezhet a végfelhasználó?
Szoftveres fronton is meg annyi újítás . - Nem innováció. -
-
Ezzel a lépéssel a Huawei telefonok ára csökkenni fog és nagyon nem fogják keresni szolgáltatóknál.Az egyszeri ember innentől kezdve,ha meglátja/meghallja,hogy Huawei,nem fogja megvenni,az biztos.(persze,ha értesül a dologról) ....Mert ugye mit hall,lát: ...jáááájjjj,nem lesz ándroid a huávejen....nem kell,ekeádni...nehogyvegyééé...
-
persil
nagyúr
Es ebbol mennyien szeretik az androidot, akik nem akarnak mas takolt szar os-t hasznalni, az iOS meg egyeb okokbol nem opcio, de mellette szeretik a huawei keszulekeiket.
Ez az egesz semmi mast nem bizonyit csak azt, hogy tenyleg az usa-ban van a letezo legnagyobb sotetseg az egesz univerzumban.
A sok gyoker, aki meg itt eljenez, hogy fu de jo eltunik a huawei meg hasonlo kommentek... Most oszinten, ha valamit nem szeretsz, nem veszed meg, miert kene orulni annak, ha egy gyartot megszopatnak...? Ennek az egesz nagyhatalmak kozti szarakodasnak csak az lesz a vege, hogy a vegfelhasznalok szopjak be a magasabb arakat es a kisebb valasztekot. Ha valaki utal egy gyartot, a jelenlete akkor is csak elonyos a felhasznaloknak. En sem veszek sony-t, mert utalom, mint a szart, de ha eltunne nekem semmivel sem lenne jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google felfüggeszti számos üzleti kapcsolatát a kínai gyártóval, amely elsősorban az Android használatát érinti és nagyon nehéz helyzetbe hozza a Huawei-t.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Háztartási gépek
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest