- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
válasz
TheBikerider #751 üzenetére
Nekem mondjuk az van meg, hogy még azt sem lehet tudni pontosan, hogy mekkora a valós GDP növekedés ott mert még azokat az adatokat is masszívan hamisítják.
-
-
DaveNo1
veterán
válasz
Atomgeszi #629 üzenetére
Kijelzőbe tett ujjlenyomat olvasó? Samsung ismerős neked? Azért a Huaweinél jelent meg először meg eggyel gyengébb technológiával kiadták, csakhogy a piacon ők legyen az elsők. Samsung kivárta a 10-es szériával az eggyel fejlettebb verziót.
Csepp notch? Nagy innováció. Apple-nél azért nem fér bele, mert több érzékelő van az előlapon a Face ID miatt. Amit ugyanúgy próbálnak ezerrel másolni amióta megjelent.
Gyorstöltő is ezer éve létezik már. Egy bizonyos fok felett meg csak árt az aksinak, szóval az ilyen szuper gyorstöltős bullshitek már nem érdekelnek egyáltalán, mert nem akarok 1 év után aksit cserélni.
-
DaveNo1
veterán
Nyilván a sharp miatt terjedt el a notch...
Ha nem küldöd a linket nem is tudnánk legtöbben arról, hogy a Sharp mint mobil gyártó még létezik.
De úgy látom a lényeg nem ment át. Amíg az iPhone nem jött notchal egyik nagy gyártó sem állt bele. Utána az összes elkezdte másolni a Samsungot leszámítva, élükön a kínaiakkal. Samsungot én tisztelem is amiatt amiért nem álltak bele, és kijöttek + másfél inkább a saját elképzelésükkel. Amit persze egyből lekoppingottak a kínaiak megint csak.
Mielőtt valaki azt hinné, hogy a kínai cégek jófejségből adják olcsóbban a telefonjaikat, és nem profitorientáltak, az illetőn csak mosolyogni tudok. Szimplán ötödannyit se kell tolniuk K+F-be.
-
DaveNo1
veterán
Fogalma sincs arról mi az amíg nem él ott.
Az egész ország kezd egy jó Black Mirror részre hasonlítani.
maximilian4: LOL, ez elég gáz megjegyzés volt. Pár hónapja váltottam iPhone-ra előtte 8 évig Androidos voltam. Meguntam azt és kész. De ha Androidos lennék se vennék elvi okok miatt Huaweit. De látom ha már más véleményem van akkor egyből jönni kell ezzel az "iPhone-s vagy megjegyzéssel"...
-
DaveNo1
veterán
Nem bírom Trumpot, de ez kivételesen egy jó döntés.
Nem titkolt dolog, hogy Kínában most építenek ki egy olyan rendszert ami megfigyel minden állampolgárt, és még pontozzák is őket. Na még csak az kellene, hogy ilyen országnak a techcége működtesse az 5G hálózatokat.
És mielőtt hasra esne mindenki a cégtől eléggé egyértelmű, hogy kb. mindent loptak/másoltak ezért tudnak árakban a konkurensek alá vágni. Mindezt persze következmények nélkül, mert aztán lehet Kínában pereskedni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google felfüggeszti számos üzleti kapcsolatát a kínai gyártóval, amely elsősorban az Android használatát érinti és nagyon nehéz helyzetbe hozza a Huawei-t.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest